Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ έβγαλε περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον ηθοποιό σε περίοδο 12 μηνών. Συνολικά, ο Κλούνεϊ, προ φόρων, είχε έσοδα 239 εκατ. δολάρια από τον Ιούνιο του 2017.

 

Στα έσοδα του Κλούνεϊ δεν συνετέλεσαν μόνο οι αμοιβές του ως ηθοποιός, αλλά και η εταιρεία που παράγει τεκίλα στην οποία είναι συνιδρυτής.

 

O Kλούνεϊ είναι στη δεύτερη λίστα της σχετικής λίστας τους Forbes με τους διάσημους. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πυγμάχος Φλοϊντ Μεϊγουέδερ με συνολικά έσοδα 285 εκατ. δολαρίων.

 

Forbes: Oι δέκα διάσημοι που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα σε μια χρονιά

 

Μόνο για τον πολυδιαφημισμένο του αγώνα με τον Κόνορ Μακγκρέκορ τον περασμένο Αύγουστο εισέπραξε 275 εκατομμύρια δολάρια. 

 
Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται η Κάιλι Τζένερ με 166,5 εκατ. Σύμφωνα με το Forbes βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να γίνει η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχους όλων των εποχών.

 

 

 

Την πρώτη δεκάδα της σχετικής λίστας συμπληρώνουν  ακόμα τα συγκροτήματα U2 και Coldplay και ο Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν, καθώς και οι σταρ του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Ο κατάλογος «Celebrity 100» κατατάσσει τους αστέρες «μπροστά από την κάμερα» σε όλο τον πλανήτη χρησιμοποιώντας τα εκτιμώμενα κέρδη προ φόρων από την 1η Ιουνίου 2017 έως την 1η Ιουνίου 2018.

 

Από τις 100 κορυφαίες προσωπικότητες με τα υψηλότερα κέρδη, μόλις 15 ήταν γυναίκες - μία λιγότερη σε σύγκριση με τον περσινό κατάλογο.

 

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:

 

Φλόιντ Μέιγουέδερ (μποξέρ)- 285 εκατομμύρια δολάρια

 

Τζορτζ Κλούνεϊ (ηθοποιός) - 239 εκατομμύρια δολάρια

 

Κάιλι Τζένερ (επιχειρηματίας) – 166,5 εκατομμύρια δολάρια

 

Τζούντι Σέιντλιν (δικηγόρος - παρουσιάστρια της τηλεόρασης) – 147 εκατομμύρια δολάρια

 

Ντουέιν Τζόνσον (ηθοποιός) – 124 εκατομμύρια δολάρια

 

U2 (συγκρότημα) – 118 εκατομμύρια δολάρια

 

Coldplay (συγκρότημα) – 115,5 εκατομμύρια δολάρια


Λιονέλ Μέσσι (ποδοσφαιριστής) – 111 εκατομμύρια δολάρια

 

Εντ Σίραν (τραγουδιστής) – 110 εκατομμύρια δολάρια

 

Κριστιάνο Ρονάλντο (ποδοσφαιριστής) – 108 εκατομμύρια δολάρια

 

Με πληροφορίες από BBC