ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

«Αποτεφρώστε τον- Εγώ δεν πληρώνω» - Σοκάρει ο γιος του Κλαρκ Γκέιμπλ μετά το θάνατο του παιδιού του

«Αποτεφρώστε τον- Εγώ δεν πληρώνω» - Σοκάρει ο γιος του Κλαρκ Γκέιμπλ μετά το θάνατο του παιδιού του Facebook Twitter
Ο Τζον Κλαρκ Γκέιμπλ, γιος του ηθοποιού και πατέρας του 30χρονου που πέθανε
0

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο γιος του θρύλου του Χόλιγουντ Κλαρκ Γκέιμπλ αρνήθηκε να πληρώσει για την κηδεία του δικού του γιου και πως δεν επέτρεψε να θαφτεί στον οικογενειακό τάφο.

Τα συγκλονιστικά μηνύματα που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο συνοδεύονται από καταγγελίες πως ο Τζον Κλαρκ Γκέιμπλ, γιος του διάσημου ηθοποιού και πατέρας του 30χρονου που πέθανε πρόσφατα, αδιαφόρησε τελείως για το θάνατο του γιου του.

Ο Κλαρκ Γκείμπλ ο Γ', ο 30χρονος εγγονός του σταρ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από την αρραβωνιαστικιά του την περασμένη Παρασκευή.

Η αδελφή του, η Κέιλι Γκείμπλ δήλωσε ότι κάλεσε τον πατέρα της να του πει για τα τραγικά νέα.

Αλλά εκείνος της έκλεισε το τηλέφωνο και απάντησε με ένα δηλητηριώδες μήνυμα.

«Συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Αυτό που θέλω είναι αν τον αποτεφρώσετε γιατί δεν θα τον βάλουμε στον οικογενειακό τάφο και σας ενημερώνω πως δεν πληρώνω για τίποτα», γράφει το κείμενο.

Ο χώρος που αναφέρεται ως οικογενειακός τάφος βρίσκεται στο νεκροταφείο Forrest Lawn στο Λος Άντζελες, και εκεί έχει ταφεί η σορός του Κλαρκ Γκέιμπλ.

«Όλοι χρησιμοποιείτε το όνομα του πατέρα μου και το ντροπιάζετε», λέει. «Αφήστε εμένα και τον πατέρα μου μακριά από αυτό το χάος των ναρκωτικών». προσθέτει σε άλλο μήνυμα.

Η σοκαριστική αντίδραση του πατέρα έρχεται στο φως ενώ γίνεται γνωστό πως η οικογένεια ήταν αποξενωμένη εδώ και χρόνια.

Η κόρη του Τζον Κλαρκ Γκέιμπλ καταγγέλλει μάλιστα πως ο πατέρας του ήταν φριχτός με τα παιδιά του και πώς και ο ίδιος ήταν χρήστης ναρκωτικών. Μάλιστα αναφέρει πως έκανε ναρκωτικά μπροστά στα παιδιά του. 

«Αισθάνομαι λυπημένη που ενώ ο αδερφός μου είναι στο φέρετρο, πρέπει να τον υπερασπιστώ, όπως έκανα πάντα. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Τα λέω τώρα δημόσια πριν ξεκινήσεις να λες τα ψέματα σου», έγραψε η Κέιλι Γκέιμπλ στο Facebook. 

«Tζον, ΑΝΤΕ Γ...ΟΥ!! Εσύ είσαι αυτός που ήσουν πάντα μαστουρωμένος και έκανες ναρκωτικά μπροστά μας όταν ήμασταν παιδιά και μας βασάνιζες, ειδικά τον Κλαρκ. Θα γράψε ένα βιβλίο ώστε ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Νιώθω αηδία που είμαι συγγενής σου! Άρρωστε ναρκομανή», είναι τα σκληρά λόγια της Κέιλι για τον πατέρα της. 

«Αποτεφρώστε τον- Εγώ δεν πληρώνω» - Σοκάρει ο γιος του Κλαρκ Γκέιμπλ μετά το θάνατο του παιδιού του Facebook Twitter
O Γκέιμπλ ο Γ' με την αδελφή του

Η Κέιλι ανάρτησε επίσης το οπισθόφυλλο ενός περιοδικού που κυκλοφόρησε περίπου το 2005-6. Σε αυτό υπάρχουν φωτογραφίες του πατέρα της ο οποίος φεύγει από αίθουσα δικαστηρίου για να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Στο χέρι του φαίνεται να υπάρχουν αρκετά τρυπήματα από βελόνες. 

«Αποτεφρώστε τον- Εγώ δεν πληρώνω» - Σοκάρει ο γιος του Κλαρκ Γκέιμπλ μετά το θάνατο του παιδιού του Facebook Twitter

Η οικογένεια Γκέιμπλ έχει βεβαρυμένο ιστορικό προβλημάτων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, όπως είπε η μητέρα του Κλαρκ, η Τρέισι Σεφ σε συνέντευξη της στη Daily Maill.  

Ο αδερφός του Τζον πέθανε σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική δόση. Ο θάνατος της φίλης του Τζον, το 2012, έχει συνδεθεί πάλι με χρήση φαρμάκων. 

H Σεφ αποκάλυψε επίσης πως ο πρώην σύζυγος της έχει αναζητήσει βοήθεια σε κέντρα αποτοξίνωσης στο παρελθόν και πως αρκετά μέλη της οικογένειας του ήταν εξαρτημένοι χρήστες. 

Είπε πως ο γάμος της με τον Τζον Κλαρκ Γκέιμπλ έληξε ακριβώς λόγω της εξάρτησης του από τα ναρκωτικά. Πρόσθεσε πως όλα τα αδέρφια του έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα. 

«Με τον τωρινό μου σύζυγο είμαστε μαζί 27 χρόνια, είναι 32 χρόνια καθαρός. Είναι μία πραγματική μάχη. Έχω τέσσερα παιδιά, όλα τους έχουν παλέψει με την εξάρτηση. Έχω δύο παιδιά με τον τωρινό μου σύζυγο τον Τζέισον. Ο μεγαλύτερος είναι καλά, απλά του αρέσει να γλεντάει. Ο μικρότερος πάλεψε με την εξάρτηση και αυτός. Είναι 17 χρονών πια, εδώ και έναν χρόνο είναι καθαρός.

Η κόρη μου είναι έγκυος 7 μηνών. Είναι καλά αλλά αντιμετώπισε και αυτή στο παρελθόν προβλήματα με τα ναρκωτικά», κατέληξε. 

«Αποτεφρώστε τον- Εγώ δεν πληρώνω» - Σοκάρει ο γιος του Κλαρκ Γκέιμπλ μετά το θάνατο του παιδιού του Facebook Twitter

Ένας συνάδελφος του νεκρού πια Κλαρκ επιβεβαίωσε πως ο 30χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών.

Ο Μπόμπι Γκολντστάιν, ο δημιουργός του Cheaters, του reality show στο οποίο ήταν παρουσιαστής ο Γκέιμπλ, είπε πως γνώριζε πως ο Κλαρκ ήταν χρήστης ναρκωτικών, αλλά αυτό δεν επηρέασε ποτέ τη δουλειά του. 

«Ξέρω πως ο Κλάρκ έκανε χρήση ναρκωτικών για αρκετά χρόνια. Εγώ τον ήξερα σχεδόν μία δεκαετία, δεν τον είδα ποτέ μαστουρωμένο. Ήταν ένας πολύ καλός συνάδελφος και ένας σπουδαίος παρουσιαστής στο Cheaters. 

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ