Δύο χρόνια σχεδόν μετά την κυκλοφορία του «Spectre» αλλά και της δήλωσης του Ντάνιελ Γκρέγκ πως «καλύτερα να έκοβα τις φλέβες μου, από το να παίξω σε μια ακόμα ταινία James Bond», νέες πληροφορίες θέλουν τον Βρετανό ηθοποιό να επιστρέφει στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα.

 

Ύστερα από αρκετούς μήνες φημολογιών και υποθέσεων σχετικά με τον πιθανό αντικαταστάτη του, η παραγωγός των ταινιών Μπάρμπαρα Μπρόκολι, αποκάλυψε στην εφημερίδα «Mirror», πως έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του Ντάνιελ Κρεγκ και της Αντέλ για την επόμενη ταινία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αν και της πήρε αρκετό χρόνο, η Μπρόκολι κατάφερε να «μεταπείσει» τον ηθοποιό για τη συμμετοχή του.

 

Παράλληλα, δήλωσε πως είναι «αποφασισμένη» να πείσει την Adele να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας, ύστερα από την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού «Skyfall».

 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα που επικαλείται σχετική πηγή: «Ο Κρεγκ και η Adele μαζί συνιστούν ένα δίδυμο επιτυχιών, η απόλυτη επιλογή που αποφέρει χρήματα». «Χρειάστηκε χρόνος, αλλά ο Ντάνιελ συμφώνησε και σύμφωνα με τους παραγωγούς ο κ. Κργκ θα είναι ξανά ο 007. Σχετικά τώρα με την Adele, αν και οι προθέσεις της είναι προς το παρόν άγνωστες, λάτρεψε την συμμετοχή της στο Skyfall, οπότε τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά».


Η ίδια πηγή πρόσθεσε, επίσης, ότι η σύζυγος του Κρεγκ (σ.σ. και επίσης ηθοποιός Ρέιτσελ Γουάιζ) έχει εγκρίνει το πρότζεκτ και είναι διατεθειμένη να περάσει άλλον ένα χρόνο μακριά από τον σύντροφο της, μέχρι αυτός να ολοκληρώσει τα γυρίσματα.


Δεν αποτελεί καμία έκπληξη που οι παραγωγοί επιθυμούν τόσο πολύ ο Κρεγκ να αναλάβει για μια ακόμα φορά τον συγκεκριμένο ρόλο, καθώς ο ηθοποιός είχε τεράστια επιτυχία, από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση ως Bond στο Casino Royale το 2005.

 

H ταινία «Skyfall», η πρώτη ταινία Bond που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε εισπράξεις, έδωσε στον Κρεγκ τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου Bond στην ιστορία, με αμοιβή που έφτασε τα 10.7 εκατομμύρια δολάρια.

 

Ο Βρετανός που έχει υποδυθεί τον 007 σε 4 συνολικά ταινίες, φαινόταν έως τώρα αποφασισμένος πως το «Spectre»- μια ταινία που κατάφερνε να «δέσει» την πλοκή όλων των προηγούμενων μαζί- θα είναι και η τελευταία του.