O γάμος της κόρης του πλουσιότερου Ινδού σε ένα από τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου

O γάμος της κόρης του πλουσιότερου Ινδού σε ένα από τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου Facebook Twitter
0

Η κόρη του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας παντρεύτηκε σήμερα σε μια παραδοσιακή τελετή στο Μουμπάι, με προσκεκλημένους αστέρες του Μπόλιγουντ και την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.

Με τον γάμο αυτό ενώνονται δύο από τις ισχυρότερες οικογένειες της Ινδίας. Η νύφη, η 27χρονη Ίσα Αμπάνι είναι η κόρη του Μουκές Αμπάνι, του επικεφαλής της κοινοπραξίας Reliance, με την περιουσία του να ανέρχεται, σύμφωνα με το Forbes, στα 43 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το κόστος για την τελετή, αλλά και όλα τα events που προηγήθηκαν όπως το pre-wedding με συναυλία της Beyonce λέγεται ότι έφτασε τα 100 εκατ. δολάρια.

O γάμος της κόρης του πλουσιότερου Ινδού σε ένα από τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου Facebook Twitter
Το ζευγάρι

Ο γαμπρός, ο 33χρονος Ανάντ Πιραμάλ είναι κληρονόμος επιχειρήσεων του φαρμακευτικού και μεσιτικού τομέα.

Το γαμήλιο πάρτι έγινε στην κατοικία του Αμπάνι στο Μουμπάι, ένα κτίριο 27 ορόφων, γνωστό ως ένα από τα ακριβότερα σπίτια στον κόσμο.

Το επιβλητικό οίκημα καλύφθηκε με κόκκινα τριαντάφυλλα και διακοσμήθηκε με κρύσταλλα, ειδικά φώτα και χιλιάδες λουλούδια για την περίσταση.

O γάμος της κόρης του πλουσιότερου Ινδού σε ένα από τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου Facebook Twitter
To τεράστιο σπίτι των Αμπάνι στολισμένο και γεμάτο κόσμο που περίμενε να δις τους καλεσμένους να καταφθάνουν

Ο γαμπρός και η νύφη έφθασαν με αυτοκίνητα αντίκες, την ώρα που σωματοφύλακες προστάτευαν την είσοδο του κτιρίου.

Το περιοδικό Filmfare έγραψε ότι 600 άνθρωποι προσκλήθηκαν στον γάμο, τον οποίο ινδικά ΜΜΕ αποκάλεσαν "the big, fat Indian wedding".

Στους εορτασμούς, πριν από τη γαμήλια τελετή, συμπεριλαμβανόταν μια ιδιωτική συναυλία από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyonce  που πέταξε στην Ινδία αποκλειστικά για το γεγονός έναντι αστρονομικής αμοιβής.

Εκτός της Κλίντον, που σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ γνωρίζει την οικογένεια Αμπάνι εδώ και 18 χρόνια, στον γάμο παρέστησαν η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα μαζί με τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή Νικ Τζόνας και ο ηθοποιός του Μπόλιγουντ Αμίρ Χαν.

Φυσικά ο γάμος προκάλεσε εκτός από θαυμασμό και πολλά επικριτικά σχόλια καθώς χαρακτηρίστηκε ως πρόκληση και επίδειξη σε μια χώρα που τεράστιο μέρος του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

O γάμος της κόρης του πλουσιότερου Ινδού σε ένα από τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου Facebook Twitter
O γάμος της κόρης του πλουσιότερου Ινδού σε ένα από τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου Facebook Twitter
O γάμος της κόρης του πλουσιότερου Ινδού σε ένα από τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ