Φεύγει από την Ελβετία ο Μίκαελ Σουμάχερ- Γιατί η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσουν στη Μαγιόρκα

Φεύγει από την Ελβετία ο Μίκαελ Σουμάχερ- Γιατί η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσουν στη Μαγιόρκα Facebook Twitter
0

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, θα φύγει από την Ελβετία και θα εγκατασταθεί στο νησί της Μαγιόρκα με την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε το ελβετικό περιοδικό L'Illustre.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η δήμαρχος της Αντρατξ, μιας μικρής πόλη που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα, όπου η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της F1, Κορίνα Σουμάχερ, έχει αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία που ανήκε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω επίσημα ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ και η οικογένειά του θα έρθουν να εγκατασταθούν στο δήμο μας» είπε η δήμαρχος της πόλης, Κάτια Ρουάρτχ.

Η βίλα αξίας 30 εκατομμύρια ευρώ, αποτελείται από μια κύρια κατοικία 3.000 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα μιας γης 15.000 τετραγωνικών μέτρων.

Περιβάλλεται από μεγάλους κήπους, έχει δύο πισίνες, και έχει ξεχωριστές κατοικίες διαμονής για το προσωπικό και τους επισκέπτες. Βρίσκεται σε ένα ακρωτήρι, γεγονός που καθιστά το ακίνητο απρόσιτο για τα αδιάκριτα μάτια. Έχει επίσης ελικοδρόμιο.

Το δημοσίευμα σημειώνει επίσης ότι η επιλογή της Μαγιόρκα επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ περνούσε εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών του, ενώ ο αδερφός του Ράλφ Σουμάχερ, βρίσκεται εκεί μεγάλο μέρος του χρόνου.

Μετά το ατύχημα που υπέστη στις Άλπεις το Δεκέμβριο του 2013, η σύζυγός του και η εκπρόσωπος της οικογένειας, Σαμπίν Κεμ, είναι εκείνες που διαχειρίζονται όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον διάσημο Γερμανό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ