Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μία γυναίκα στο κέντρο της Ζυρίχης και μετά αυτοκτόνησε

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μία γυναίκα στο κέντρο της Ζυρίχης και μετά αυτοκτόνησε Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μία γυναίκα σήμερα στο κέντρο της Ζυρίχης προτού στρέψει το όπλο εναντίον του, έγινε γνωστό από τη δημοτική αστυνομία, που έκανε λόγο για μια υπόθεση προσωπικών διαφορών.

Το δράμα εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 14.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδας) σε μια εμπορική συνοικία της πόλης, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό.

«Ένας άνδρας ηλικίας 38 ετών πυροβόλησε πολλές φορές εναντίον μιας γυναίκας ηλικίας 35 ετών προτού αυτοκτονήσει» διευκρίνισε η αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου, προσθέτοντας ότι «δεν είναι προς το παρόν γνωστοί όλοι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν την ενέργεια».

Μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που πήγε στην περιοχή είδε περίπου 10 περιπολικά και πάνοπλους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν αναπτυχθεί στη συνοικία.

Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μία γυναίκα στο κέντρο της Ζυρίχης και μετά αυτοκτόνησε Facebook Twitter

Όπως έγραψε η γερμανόφωνη εφημερίδα Blick, τα δύο θύματα ήταν ιταλικής υπηκοότητας. Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους σε ένα εστιατόριο, ο οποίος συνεχίστηκε στο πεζοδρόμιο, περιέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Εκεί, ο άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα και κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του» αφηγήθηκε στην εφημερίδα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM