Η UNICEF βράβευσε τον David Beckham για την φιλανθρωπική του δράση Seven

Η UNICEF βράβευσε τον David Beckham για την φιλανθρωπική του δράση Seven Facebook Twitter
0
Η UNICEF βράβευσε τον David Beckham για την φιλανθρωπική του δράση Seven Facebook Twitter

Το Danny Kaye Humanitarian Leadership Award για την προσφορά του στα παιδιά όλου του κόσμου ως Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Unicef μέσω της φιλανθρωπικής του δράσης «Seven» παρέλαβε χθες ο David Beckham.

Το έκτο φιλανθρωπικό γκαλά της οργάνωσης, Unicef Ball, έγινε στο Λος Άντζελες και εκτός από τον 40χρονο πρώην ποδοσφαιριστή παραβρέθηκαν πλήθος αστέρων του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων η Nicole Kidman, η Heidi Klum, η Miranda Kerr, η Selena Gomez, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Mariah Carey.

Ο Beckham με μία ανάρτηση στο Instagram, ευχαρίστησε την Unicef, γράφοντας ότι η βράβευσή του είναι «εξαιρετικά τιμητική».

Thank you LA and Unicef for an amazing night. I am honored to be a part of such a great team of people working to make the world a safer place for children ... @unicef

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις


«Ανυπομονώ να συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για την Unicef και το Seven, για να βοηθήσω τα παιδιά όλου του κόσμου», έγραψε σε μία άλλη του φωτογραφία που ήταν μαζί με μία ομάδα παιδιών.


Το βραβείο του παρέδωσαν ο Elton John και ο David Furnish.

Η UNICEF βράβευσε τον David Beckham για την φιλανθρωπική του δράση Seven Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ