Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ θα βραβευτεί με το Global Success στα BRIT Awards 2025

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ θα βραβευτεί με το Global Success στα BRIT Awards 2025 Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Το βραβείο Global Success των φετινών BRIT Awards, θα απονεμηθεί στη Σαμπρίνα Κάρπεντερ.

Λίγο αφού κέρδισε τα πρώτα της Grammys, η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή της 45ης τελετής απονομής που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Η Κάρπεντερ θα είναι η πρώτη διεθνής ερμηνεύτρια που θα παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς η επιτροπή των BRIT Awards αποφάσισε να συμπεριλάβει καλλιτέχνες από όλο το κόσμο.

Με το Global Success είχαν τιμηθεί στο παρελθόν, καλλιτέχνες, όπως ο Εντ Σίραν, ο Σαμ Σμιθ και οι One Direction.

Το βραβείο έρχεται για την Κάρπεντερ μετά από μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, μιας και η 25χρονη πλέον σταρ της μουσικής βιομηχανίας κατέκτησε την κορυφή των UK Charts για 21 εβδομάδες το 2024, γεγονός που την καθιστά, την πρώτη καλλιτέχνιδα η οποία κατορθώνει αυτό το επίτευγμα, μετά από 71 χρόνια.

Έγινε επίσης η πρώτη γυναίκα ερμηνεύτρια που κατέλαβε ταυτόχρονα τις τρεις πρώτες θέσεις στο επίσημο UK Chart με τα «Taste», «Please Please Please» και «Espresso». Στις ΗΠΑ, πέτυχε ένα ακόμη ορόσημο ως η πρώτη καλλιτέχνιδα που είχε ταυτόχρονα τρία τραγούδια στην πεντάδα του Billboard Hot 100, κάτι που είχε να συμβεί από την εποχή των Beatles, πριν από 60 χρόνια.

«Συγχαρητήρια στην Σαμπρίνα για την κατάκτηση αυτού του βραβείου υψηλού κύρους. Όλοι όσοι συμμετέχουν στη τελετή απονομή ανυπομονούν για την εμφάνισή της, η οποία υπόσχεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της βραδιάς» ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής των BRITs για το 2025, Damian Christian.

Η τελετή απονομής των BRIT Awards 2025 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Μαρτίου στο O2 Arena του Λονδίνου. Χρέη οικοδεσπότη αναλαμβάνει ο κωμικός Τζακ Γουάιτολ, ενώ κατά τη διάρκεια του event, αναμένεται να εμφανιστούν επί σκηνής καλλιτέχνες, όπως οι JADE, Μάιλς Σμιθ, Myles Smith, Shaboozey, Τέντι Σουίμς και The Last Dinner Party.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι δηλαδή η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM