Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον πιο απολαυστικός από ποτέ σε διαφήμιση για ψωμί του τοστ

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον πιο απολαυστικός από ποτέ σε διαφήμιση για ψωμί του τοστ Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον δίνει μία «ταραντινική» ερμηνεία στη νέα διαφήμιση γνωστής εταιρείας αρτοποιίας.

Στη διαφήμιση ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, συστήνεται ως ο ιδρυτής της εταιρείας, Jonathan Warburton, τον οποίο όλοι κοιτάνε περίεργα ενώ περιφέρεται στο εργοστάσιο και δείχνει την διαδικασία από την παραγωγή μέχρι τον έλεγχο για το ψωμί του τοστ.

Όμως επειδή ακριβώς είναι ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον δεν θα μπορούσε απλά να περπατάει σε ένα εργοστάσιο και να αναδεικνύει το προϊόν. Όχι. Σπάει πόρτες, φωνάζει και «απαντά» σε χρήστη του Χ. «Μερικές φορές χρειάζεσαι τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον για να σε υποδυθεί σε μια διαφήμιση γιατί όταν το βλέπω αυτό, από τον Steve (χρήστη του Χ) στα social μου, εκρήγνυται ο θυμός μέσα μου» λέει ο χολιγουντιανός σταρ.

Απολαυστικός όπως πάντα, καταλήγει μετά από πολλές διαδρομές μαζί με το ψωμί του στο γραφείο του - σπάζοντας πάλι την πόρτα- για να παρουσιάσει τον πραγματικό ιδιοκτήτη της εταιρείας. «Κάτι τέτοιο είχε κατά νου» λέει στον πραγματικό Jonathan Warburton.

Βέβαια, ο Σάμιουελ Λ. Τσάκσον δεν είναι ο πρώτος χολιγουντιανός σταρ που διαφημίζει την συγκεκριμένη εταιρεία. Στο παρελθόν διαφήμιση έχουν κάνει οι Ρόμπερτ ντε Νίρο, Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζορτζ Κλούνεϊ.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Διεθνή / «Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Οι διαδηλωτές κάλεσαν την κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική αστυνόμευσης που, όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζει τις λαϊκές συνοικίες ως «ζώνες πολέμου»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM