Στρατιώτης της βασιλικής μπάντας λιποθυμά από τη ζέστη- Ενώ επιθεωρεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Στρατιώτης λιποθυμά από τη ζέστη μπροστά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ένας τρομπονίστας, μέλος της βασιλικής μπάντας ήταν ένας από τους στρατιώτες που λιποθύμησαν μπροστά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της πρόβας ενόψει του «Trooping the Colour» το επόμενο Σαββατοκύριακο, για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου.

Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο ο στρατιώτης της μπάντας της βασιλικής φρουράς λιποθυμά με τους άλλους δίπλα του να συνεχίζουν ανενόχλητοι, καθώς την πρόβα επιθεωρεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Λίγο δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται μόνος του και επιχειρεί να ξαναπαίξει. Ωστόσο ειδική ομάδα για την ασφάλεια της βασιλικής φρουράς, σπεύδει να τον απομακρύνει για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό σημειώθηκε εν μέσω καύσωνα, που πλήττει το Λονδίνο, τις τελευταίες ημέρες. Ο συγκεκριμένος δε, τρομπονίστας δεν ήταν από μόνος από την βασιλική φρουρά που λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των προβών καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις συνολικά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αργότερα ευχαρίστησε με ανάρτησή του όλους, όσοι συμμετείχαν. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε στρατιώτη που συμμετείχε στην Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη σήμερα το πρωί μέσα στη ζέστη. Δύσκολες συνθήκες, αλλά όλοι κάνατε πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστώ. W.» έγραψε στο Twitter.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Διεθνή / Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Η Τεχεράνη δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό της πρόγραμμα καθίστανται πλέον «ανώφελες», κατηγορώντας την Ουάσιγκτον για συνενοχή στα ισραηλινά πλήγματα
LIFO NEWSROOM
Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Διεθνή / Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Το GHF δέχεται έντονη κριτική τόσο από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όσο και από τον ΟΗΕ, για περιορισμένη διανομή βοήθειας, ελλιπή πρόσβαση και καταγγελίες για έλεγχο των δικαιούχων
LIFO NEWSROOM