Ισραήλ: Γονείς άφησαν το μωρό τους στο check-in αεροδρομίου- Τους συνέλαβαν

Ισραήλ: Γονείς άφησαν το μωρό τους στο check-in αεροδρομίου- Τους συνέλαβαν Facebook Twitter
0

Ένα ζευγάρι με βελγικά διαβατήρια συνελήφθη από την αστυνομία γιατί άφησαν το μωρό τους στο check-in του αεροδρομίου Ben-Gurion του Ισραήλ, ενώ προσπαθούσαν να πετάξουν στο εξωτερικό, μετέδωσαν την Τρίτη ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι φέρεται να έφτασε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστεί σε πτήση της Ryanair από το Τελ Αβίβ προς τις Βρυξέλλες. Ωστόσο, δεν είχαν εισιτήριο για το μωρό τους. Αφού αρνήθηκαν να πληρώσουν για ένα επιπλέον εισιτήριο, φαίνεται ότι απλά άφησαν το μωρό στο καροτσάκι καθώς περπατούσαν προς τον έλεγχο διαβατηρίων, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα.

Το προσωπικό του αεροδρομίου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία βρήκε τους γονείς και τους προσήγαγε για ανάκριση.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γραφείου της Ryanair, όλοι ήταν σοκαρισμένοι. «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο διευθυντής. «Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

Σύμφωνα με την Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ, αυτό που συνέβη ήταν ότι το ζευγάρι έφτασε με καθυστέρηση στον τερματικό σταθμό 1, αφού το check-in είχε κλείσει. Ήθελαν να πάνε να ασχοληθούν με άλλα διαδικαστικά θέματα και απλά άφησαν το μωρό τους στον ιμάντα μεταφοράς στον χώρο του check-in.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ισραήλ σφυροκοπεί τη Λωρίδα της Γάζας - Τουλάχιστον 100 νεκροί από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Διεθνή / Το Ισραήλ σφυροκοπεί τη Λωρίδα της Γάζας - Τουλάχιστον 100 νεκροί από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Στη Μπέιτ Λάχια, στο βόρειο τμήμα της Γάζας, καταγράφηκαν σκηνές χάους σε νοσοκομεία, με τραυματίες στο δάπεδο και συγγενείς να θρηνούν δίπλα σε σορούς συγγενών
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 300 εκατομμύρια άνθρωποι κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία

Διεθνή / Σχεδόν 300 εκατ. άνθρωποι στον κόσμο κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία

Οι περικοπές στην ανθρωπιστική βοήθεια, οι συγκρούσεις, η κλιματική και οικονομική κρίση συμβάλλουν στην έκτη συνεχόμενη αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον υποσιτισμό
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Με το «έτσι θέλω» υπέρβαροι πολίτες υφίστανται έλεγχο και μετρήσεις βάρους δημσίως

Διεθνή / Τουρκία: Με το «έτσι θέλω» υπέρβαροι πολίτες υφίστανται έλεγχο και μετρήσεις βάρους δημσίως

Η νέα καμπάνια της Τουρκίας για την παχυσαρκία προκαλεί έντονες αντιδράσεις, καθώς πολίτες μετρώνται για ΔΜΣ σε πλατείες χωρίς σαφείς κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων
LIFO NEWSROOM
«Είναι ένας κόπανος που καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Σπρίνγκστιν

Διεθνή / «Αυτό το αποξηραμένο δαμάσκηνο καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο θρύλος της αμερικανικής ροκ έχει αποκαλέσει τον Τραμπ «ακατάλληλο» για το αξίωμα του προέδρου και έχει χαρακτηρίσει τη κυβέρνησή του «διεφθαρμένη»
LIFO NEWSROOM