Πολωνία: Ο Damiano φίλησε τον κιθαρίστα του σε live - «Η αγάπη δεν είναι ποτέ λάθος»

Πολωνία: Ο Damiano φίλησε τον μπασίστα του σε live: «Η αγάπη δεν είναι ποτέ λάθος» το μήνυμά του στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα Facebook Twitter
0

Πριν από περίπου έναν μήνα ξεσήκωσαν τους Ευρωπαίους με το «Zitti e Buoni» και κέρδισαν τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο λόγος για τους Måneskin, μία παρέα φίλων από το Γυμνάσιο που έγιναν γνωστοί στη χώρα τους μέσα από το τηλεοπτικό σόου «X – Factor». «Πρωταγωνιστής» του ροκ συγκροτήματος, ο Damiano David με παθιασμένη ερμηνεία και γοητευτική σκηνική παρουσία.

Στον τελικό της Eurovision, μετά την νικηφόρα ερμηνεία του, είχε δώσει ένα φιλί στον κιθαρίστα του, κάτι που επανέλαβε και σε συναυλία του συγκροτήματος στην Πολωνία. 

Πάνω στη σκηνή, ο Damiano David και ο Thomas Raggi αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα - μία κίνηση σχεδόν επαναστατική, όταν αυτό συμβαίνει στην Πολωνία, σε μία χώρα με τις πιο καταπιεστικές νομοθεσίες όσο αφορά στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Ίσα δικαιώματα για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Πιστεύουμε πως όλοι πρέπει να μπορούν να κάνουν ότι κάναμε εμείς, χωρίς φόβο. Πιστεύουμε πως όλοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να μπορούν να είναι ό,τι στο διάολο θέλουν να είναι. Ευχαριστούμε Πολωνία. Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ», είπε από μικροφώνου ο Damiano David.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: «Θετική ένδειξη το γεγονός ότι η Ρωσία άρχισε να σκέφτεται τον τερματισμό του πολέμου»

Διεθνή / Ουκρανία: «Θετική ένδειξη το γεγονός ότι η Ρωσία άρχισε να σκέφτεται τον τερματισμό του πολέμου»

"Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία -πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη-, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου", τόνισε ο Ζελένσκι
LIFO NEWSROOM