Σύγκρουση τρένων στην Τσεχία: Πληροφορίες για νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στην Τσεχία: Πληροφορίες για νεκρούς και δεκάδες τραυματίες Facebook Twitter
0

Δύο τρένα με δεκάδες επιβάτες συγκρούστηκαν στην Τσεχία, το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με διασώστες που επικαλούνται τα τοπικά μέσα, τουλάχιστον τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες έχουν τραυματιστεί. 

Η σύγκρουση σημειώθηκε στη γραμμή που συνδέει το Περνίνκ με το Κάρλοβι Βάρι μόλις χίλια μέτρα από τον σταθμό του Πέρνινκ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 30.  

Στην περιοχή έχουν ήδη φτάσει δύο σωστικά ελικόπτερα, έντεκα πυροσβεστικές ομάδες και άλλα κλιμακια έκτακτης ανάγκης. «Έχουμε στείλει πέντε κλιμάκια στο σημείο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπική σωστικής υπηρεσίας Radek Hes, τον οποίο επικαλέστηκε η ιστοσελίδα Idnes.cz.

Ο γενικός επιθεωρητής των συγκεκριμένων σιδηροδρόμων, Jan Kucera, προς το παρόν επιβεβαιώνει μόνο έναν νεκρό από τη σύγκρουση. «Έχουμε ξεκινήσεις έρευνες», δήλωσε χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Διεθνή / Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Το Ισραήλ έχει δώσει προθεσμία μίας εβδομάδας για να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαπολύσει χερσαία εισβολή στη Ράφα
NEWSROOM
Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Διεθνή / Ντέιβιντ Κάμερον: Η Ουκρανία έχει δικαίωμα να πλήξει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Πέμπτη το Κίεβο και επιβεβαίωσε στον πρόεδρο Ζελένσκι την αδιαμφισβήτητη στήριξη της χώρας του στην Ουκρανία - 3 δισ. λίρες η ετήσια στρατιωτική βοήθεια της Βρετανίας προς την Ουκρανία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ