ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βίσονας εκτόξευσε στον αέρα μια 9χρονη - Η σοκαριστική επίθεση κατεγράφη σε βίντεο

Βίσονας εκτόξευσε στον αέρα μια 9χρονη - Η σοκαριστική επίθεση κατεγράφη σε βίντεο Facebook Twitter
3

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το σοκαριστικό βίντεο με έναν βίσονα να επιτίθεται σε τουρίστες και να εκτοξεύει στον αέρα μια 9χρονη.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα στο εθνικό πάρκο Yellowstone την Δευτέρα. Μία ομάδα περιπατητών βρισκόταν στο δάσος παρακολουθώντας έναν βίσονα, που όμως φαίνεται πως ενοχλήθηκε από την παρουσία τους και τους επιτέθηκε.

Ο βίσονας στράφηκε εναντίον ενός μικρού κοριτσιού και με ένα χτύπημα το εκτόξευσε στον αέρα. Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως οι ενήλικες που τρέχουν και αφήνουν πίσω το κορίτσι, είναι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι γονείς του.

Οι μαρτυρίες λένε πως η ομάδα των ανθρώπων είχε παραβιάσει την απόσταση ασφαλείας και ήταν πολύ κοντά στο ζώο για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κοριτσάκι δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Το περιστατικό ερευνάται.

 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια