Αυτή είναι η γυναίκα που φημολογείται ότι μπήκε ανάμεσα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ

Αυτή είναι η γυναίκα που φημολογείται ότι μπήκε ανάμεσα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Facebook Twitter
2

Το μοντέλο Ρόουζ Χάνμπερι στοχοποιούν τα tabloids της Βρετανίας, ως τη γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον με τη φήμη να έχει δημιουργήσει πονοκέφαλο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και τους δικηγόρους να ετοιμάζονται να κινηθούν εναντίον των περιοδικών που διέδωσαν τη φήμη...

Ποια, όμως, είναι η γυναίκα με την οποία υποτίθεται ότι ο πρίγκιπας ήρθε πιο κοντά, όσο η σύζυγος του ήταν έγκυος στον γιο τους, Λούις;

Πρόκειται για την 32χρονη αριστοκράτισσα Ρόουζ Χάνμπερι, η οποία είναι παντρεμένη με τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της Μαρκήσιο του Χολμοντελέι. Η Χάνμπερι φαίνεται να γοήτευσε τον πρίγκιπα, όταν λόγω της οικογενειακής φιλίας και του εξοχικού τους που βρίσκεται κοντά σε εκείνο των Ουίλιαμ - Κέιτ, πύκνωσαν τις επαφές τους. 

Οι φήμες είχαν διαρρεύσει τον Μάρτιο, με την εφημερίδα «Sun» να γράφει πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν αρχίσει να περνούν περισσότερο χρόνο στο κτήμα τους στο Νόρφολκ και ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έγκυος τότε στον μικρό Λούις,  είχε γίνει καλή φίλη με την Ρόουζ.

 

Όμως, εντελώς ξαφνικά, η Δούκισσα του Κέμπριτζ φέρεται να έβαλε βίαιο τέλος σε αυτές τις οικογενειακές συναντήσεις, ζητώντας από τον σύζυγό της να κόψει τις επαφές με τη Χάνμπερι. 

Ανώνυμη πηγή που μίλησε στη «Sun» επιβεβαίωσε την αιφνίδια διακοπή των σχέσεων:  «Είναι γνωστό ότι Κέιτ και Ρόουζ ήταν πολύ φίλες. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πια», δήλωσε.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν το Παλάτι να τρέμει για ένα νέο σκάνδαλο αντίστοιχο αυτού που είχε προκληθεί πριν από χρόνια με την ερωτική σχέση του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, πριν, κατά τη διάρκεια του γάμου με τη Λαίδη Ντι και μετά το τραγικό τέλος της. 

Με στοιχεία από "W magazine", Standard.uk.co

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια