Υπήρξε απιστία του πρίγκιπα Ουίλιαμ προς την Κέιτ Μίντλετον; Νέος πονοκέφαλος για το παλάτι

Υπήρξε απιστία του πρίγκιπα Ουίλιαμ προς την Κέιτ Μίντλετον; Νέος πονοκέφαλος για το παλάτι Facebook Twitter
0

Στο στόχαστρο των βρετανικών tabloids -και όχι μόνο- βρίσκεται εδώ και μέρες μία υπόθεση με πρωταγωνιστή τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την κατάσταση του γάμου του με την Κέιτ Μίντλετον, καθώς ανακινήθηκαν εκ νέου φήμες για εξωσυζυγική σχέση.

Σύμφωνα με τα tabloids πριν από λίγο καιρό σημειώθηκε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι με αφορμή τη φημολογούμενη σχέση του πρίγκιπα με μία οικογενειακή τους φίλη, τη μαρκησία του Cholmondeley, Rose Hanbury.

Κατά την Sun, πριν από μερικές εβδομάδες και ενώ η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στο ευτυχές ζεύγος Μέγκαν - Χάρι και την επικείμενη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, η Κέιτ ενεπλάκη σε άγριο καβγά με τη μαρκησία και εν συνεχεία με τον σύζυγό της, από τον οποίο ζήτησε να διακόψουν τις επαφές με τη συγκεκριμένη γυναίκα.  

Στο συμβάν, που προφανώς πήρε διαστάσεις αναφέρθηκε και το In Touch, αναγκάζοντας τον συντάκτη βασιλικού ρεπορτάζ της Daily Mail, Richard Kay, να πάρει θέση, κάνοντας λόγο για fake news.

«Και οι δύο πλευρές έχουν σκεφτεί να κινηθούν νομικά, αλλά, επειδή κανένα από τα δημοσιεύματα δεν έχει μπορέσει να παρέχει αποδείξεις για το τι ακριβώς είναι αυτός ο φημολογούμενος καβγάς, διάλεξαν να το αγνοήσουν... Αυτές οι οδυνηρές φήμες είναι απλά ένα μεγάλο λάθος», έγραψε. 

Και εκεί ήταν που τη σκυτάλη της σκανδαλολογίας παρέλαβε το Daily Beast, αναφέροντας μάλιστα ότι υπήρξαν πιέσεις από το παλάτι για να διαγραφούν συγκεκριμένα tweets που απλώς επιβεβαίωναν όλους τους παραπάνω ισχυρισμούς. Ποιος, όμως, ανάρτησε στο Twitter το οτιδήποτε αναφορικά με αυτή την ιστορία; 

Ο λόγος για την Giles Coren του The Times of London -και εδώ, όντως, σοβαρεύουν τα πράγματα- η οποία είχε γράψει και μάλιστα κατηγορηματικά ότι πρόκειται για εξωσυζυγική σχέση. Κατά το δημοσίευμα, η Coren είχε γράψει στο Twitter ένα μήνυμα στο οποίο ανέφερε ότι γνωρίζει για την εξωσυζυγική σχέση και ότι «όλοι ξέρουν γι' αυτή τη σχέση, αγάπη μου»... 

Για την ιστορία, η Rose Hanbury είναι πρώην μοντέλο, παντρεμένη με τον David Rocksavage και ζουν στο Νόρφολκ κοντά στο εξοχικό του Ούίλιαμ και της Κέιτ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους φήμες αναστατώνουν το Παλάτι και τη ζωή του ζευγαριού, καθώς κανείς δεν ξεχνά την επίσκεψη του Ουίλιαμ στις Άλπεις και τα όσα ακολούθησαν εκείνο το ταξίδι... 

Με στοιχεία από Daily Mail, In Touch

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM