Το Facebook διέγραψε το παραλήρημα της Αφροδίτης Μάνου για τον Σόιμπλε

Το Facebook διέγραψε το παραλήρημα της Αφροδίτης Μάνου για τον Σόιμπλε Facebook Twitter
16

Το Facebook αφαίρεσε μια ανάρτηση της τραγουδίστριας Αφροδίτης Μάνου, η οποία καταφερόταν εναντίον του γερμανού υπουργού Οικονομικών.

Η ανάρτηση πριν αφαιρεθεί είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα social media για τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η τραγουδίστρια.

Παράφρων που έγινε παραπληγικός γι' αυτή την ιδιότητα, κατάπτυστος, κομπλεξικός, άρρωστος, ακραίος, είναι μόλις μερικά από τα όσα έγραψε, τα οποία ωστόσο πλέον έχουν διαγραφεί.

Το Facebook διέγραψε το παραλήρημα της Αφροδίτης Μάνου για τον Σόιμπλε Facebook Twitter

Η Αφροδίτη Μάνου πάντως συνέχισε να εκφράζεται εναντίον του Σόιμπλε με ένα σκίτσο και με σειρά άλλων μηνυμάτων.

Πολιτισμός
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ