Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε την αγαπημένη του ατάκα σαν Τσάντλερ Μπίνγκ στα Φιλαράκια

Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε την αγαπημένη του ατάκα σαν Τσάντλερ Μπίνγκ στα Φιλαράκια Facebook Twitter
2

Την αγαπημένη του ατάκα που εκστόμισε ως Τσάντλερ Μπινγκ στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» αποκάλυψε ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, που επίσης εξομολογήθηκε πως του λείπει η σειρά. 

Ο Πέρι, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ABC «Good Morning America», όπου ρωτήθηκε για το αγαπημένο του αστείο από τη σειρά, δεδομένου πως ήταν εκείνος με τις πιο σαρκαστικές ατάκες ανάμεσα σε όλους τους πρωταγωνιστές. 

Το αστείο που ξεχώρισε ήταν ένα από το επεισόδιο «The One With Ross's New Girlfriend» από την δεύτερη σεζόν της σειράς, σε μια στιχομυθία με τον Ματ Λε Μπλανκ, που υποδυόταν τον γνωστό Τζόι. Στην συγκεκριμένη σκηνή ο Τζόι προσπαθεί να πείσει τον Τσάντλερ να πάει στον ράφτη που συνήθιζε ο ίδιος να πηγαίνει από τότε που ήταν μικρός. 

«Ήμουν 15. Όχι, περίμενε...16. Όχι, συγγνώμη, 15...Εντάξει, πότε είχαμε 1990;» του λέει ο Τζόι, που δυσκολεύεται να θυμηθεί την ηλικία του όταν έραψε το πρώτο του κοστούμι. Η απάντηση του Τσάντλερ σε αυτό είναι και η ατάκα που ξεχωρίζει ο διάσημος ηθοποιός: «ΟΚ, πρέπει να σταματάς την μπατονέτα όταν βρίσκεις αντίσταση!».

Δείτε το βίντεο: 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM