H Chrissy Teigen δηλώνει πως θα ταξιδέψει topless σε πτήση της United Airlines και δέχεται επίθεση από haters

H Chrissy Teigen δηλώνει πως θα ταξιδέψει topless σε πτήση της United Airlines και δέχεται επίθεση από haters Facebook Twitter
2

Η Chrissy Teigen δέχτηκε δεκάδες επικριτικά σχόλια όταν έγραψε στο Twitter πως την επόμενη φορά που θα πετάξει με αεροσκάφος της United Airlines, θα το κάνει topless.

Το σχόλιο της Teigen προέκυψε έπειτα από την είδηση που έκανε χθες το γύρο του κόσμου σύμφωνα με την οποία η αμερικανική αεροπορική εταιρία απαγόρευσε σε δύο 10χρονα κορίτσια που φορούσαν κολάν να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος, με την αιτιολογία ότι δεν ακολουθούσαν τον κώδικα ενδυμασίας για άτομα που ταξιδεύουν με ειδικά κουπόνια.

Το διάσημο μοντέλο ισχυρίστηκε ότι έχει ταξιδέψει με τη συγκεκριμένη εταιρία χωρίς να φοράει εσώρουχα και πως την επόμενη φορά θα είναι ντυμένη μόνο με ένα τζιν και ένα μαντήλι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ίδια επίσης χαρακτήρισε επίσης «αληθινό έγκλημα» την κίνηση ενός συντάκτη της Daily Mail να ψάξει σε stock φωτογραφίες για 10χρονα με κολάν.

Η Teigen δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια από haters, ενώ συμμετείχε και σε μία άσχημη αντιπαράθεση με έναν χρήστη ονόματι @mdubs22nj.

Πάντως δεν έλειψαν και τα θετικά σχόλια από θαυμαστές του 31χρονου μοντέλου, οι οποίοι την επαίνεσαν για το θάρρος της ή αστειεύτηκαν με την επιλογή των ρούχων που θα φορέσει στην επόμενη πτήση της United Airlines.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια