Εμπλοκή του FBI στο διαζύγιο Πιτ και Τζολί - Συγκεντρώνει στοιχεία και θα αποφασίσει για ομοσπονδιακή έρευνα

Εμπλοκή του FBI στο διαζύγιο Πιτ και Τζολί - Συγκεντρώνει στοιχεία και θα αποφασίσει για ομοσπονδιακή έρευνα Facebook Twitter
2

Νέες διαστάσεις, έξω από το πλαίσιο του "gossip", παίρνει το πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ καθώς το περιστατικό στο αεροπλάνο φαίνεται να φτάνει μέχρι και το FBI.

Τα νεότερα αυτή η φορά έρχονται από μεγάλα αμερικανικά δίκτυα τα οποία μεταδίδουν πως το FBI συλλέγει τις πληροφορίες για το υποτιθέμενο περιστατικό στο αεροσκάφος που μετέφερε την οικογένεια από τη Γαλλία.

Σύμφωνα με το Sky News, η εκπρόσωπος του FBI Laura Eimiller είπε πως ο οργανισμός αξιολογεί αν πρέπει να ανοίξει τη δική του έρευνα σε ομοσπονδιακό επίπεδο για τους ισχυρισμούς που θέλουν τον Πιτ να υπήρξε βίαιος απέναντι στα παιδιά του μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης, χρησιμοποιώντας ανώνυμες πηγές, ανέφεραν ότι ο ηθοποιός είναι υπό έρευνα από τον οργανισμό παιδικής πρόνοιας. Ωστόσο η έρευνα θα πρέπει να περάσει στο FBI καθώς το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στον αέρα, κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες διέψευσε χθες πολλαπλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές έπειτα από την καταγγελία για περιστατικό λεκτικής και σωματικής κακοποίησης απέναντι στα παιδιά του. «Δεν ερευνούμε τον Μπραντ Πιτ για κανένα περιστατικό κακοποίησης» ανέφερε η αστυνομικός Jenny Houser, για να προσθέσει: «Δεν έχουμε ενημερωθεί για καμία καταγγελία που να εμπίπτει στη δικαιοδοσία μας».

Τα νεότερα δημοσιεύματα, μετά τη διάψευση, έκαναν όμως λόγο για εμπλοκή της πρόνοιας και εμφανίζουν τους αρμόδιους να έχουν ήδη πάρει ξεχωριστές συνεντεύξεις από τους Πιτ και Τζολί. Σύμφωνα δε με το ΤΜΖ, τις επόμενες μέρες θα γίνει το ίδιο και με τα παιδιά. Εντύπωση προκαλεί το ενδιαφέρον πως εδώ και 24 ώρες δεν έχει υπάρξει επίσημη διάψευση όλων των παραπάνω από καμία πλευρά. H Daily Mail επιμένει με σημερινό δημοσίευμα πως ο καβγάς έγινε και ήταν μεταξύ του Μπραντ Πιτ και του γιου του Maddox. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ