Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo

Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo Facebook Twitter
13
Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo Facebook Twitter

Νεκροί είναι οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο. Η αστυνομία εισέβαλε στο κτίριο που είχαν ταμπουρωθεί στην περιοχή Νταμαρτέν-αν-Γκελ, βόρεια του Παρισιού. Ελεύθερος αφέθηκε ο όμηρος που κρατούσαν, αναφέρει το πρακτορείο.

Η αστυνομία εισέβαλε και στο μικρό κατάστημα εβραϊκών προϊόντων του Παρισιού, όπου άλλος ένοπλος κρατούσε ομήρους. Φωτογραφίες δείχνουν ομήρους να απομακρύνονται από το σημείο. Ο ένοπλος είχε απειλήσει να σκοτώσει τους ομήρους αν οι αστυνομικοί δεν αφήσουν να φύγουν οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στα γραφεία του γαλλικού σατιρικού περιοδικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε παράλληλα με αυτή στο κτίριο όπου ήταν εγκλωβισμένοι οι δυο δράστες της επίθεσης στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό.

Nεκρός είναι και ο δράστης της ομηρίας στο παντοπωλείο.

Φωτογραφίες από την επιχείρηση της Αστυνομίας

Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo Facebook Twitter

Νεκροί οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo Facebook Twitter

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Χριστοδουλίδη

Διεθνή / Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Χριστοδουλίδη

Αφορμή για την παραίτηση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους στάθηκε το βίντεο που έχει διαρρεύσει με συνομιλίες που αποκαλύπτουν ροή «μαύρου» χρήματος κατά την προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Χριστοδουλίδη
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Τα σενάρια που εξετάζει ο Τραμπ και τα εμπόδια

Το Associated Press επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα ρεαλιστικά μονοπάτια, από μια αναθεώρηση των αμυντικών ρυθμίσεων μέχρι μια κίνηση που θα άνοιγε κρίση στο ΝΑΤΟ, εξηγώντας τι στέκεται νομικά, πολιτικά και πρακτικά
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Νταμαρτάν αν γκοέλε λεγεται. Αφαιρωντας τα διαλυτικα απο το -oe- της τελευταιας λεξης ειναι σαν slang λεξη για το στομα.Στο θεμα τωρα. Εχω γνωστους με εβραϊκα επιθετα που φοβουνται, φιλες/ους μουσουλμανες/νους που εχουν αηδιασει και στεναχωρηθει, ακουω γαλλους να λενε οτι θελουν εκδικηση. Δεν μπορω να ζυγισω τιποτα ακομα...
Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη.Γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν και το μόνο που επιζητούν είναι να πάρουν όσους πιο πολλούς μπορούν μαζί τους.
Η ΕΛΑΣ(και όχι ΟΙ, εφ' όσον αναφέρεσαι στην Ελληνική αστυνομία) έχει αντιμετωπίσει με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας παρόμοιες περιπτώσεις.Υπήρξαν και αποτυχίες αλλά το πλήθος των επιτυχιών δε νομίζω ότι συγκρίνεται.
Ζητώ συγγνώμη για το ορθογραφικό, η ελληνική γλώσσα δεν είναι όμως η μητρική μου (χωρίς autocorrect δεν θα μπορούσα να γράφω αξιοπρεπώς). Δεν ήθελα πάντως να πω ότι η ΕΛΑΣ είναι ανίκανη. Απλή περιέργεια ήταν
μα όπως το βλέπω εγώ, η συντηρητική(χριστιανική) Ευρώπη θέλει να διώξει τους μουσουλμάνους απο τον γεωγραφικό της τόπο, όποια αφορμή ευπρόσδεκτη. Πως αφού έχει κάνει μία κίνηση (επίθεση σε εφημερίδα) μετά πας να σκοτωθείς χωρίς θύματα; ή διαφεύγεις και το αφήνεις πίσω σου ή ετοιμάζεις κάτι μεγαλύτερο. Τώρα πχ με τον θάνατο τους όλοι νοιώθουν κάπως λυτρωμένοι, το ζήτημα είναι ο σωφρονισμός. Αυτό που έγινε τώρα είναι εκτέλεση με παράνομη θανατική ποινή.