ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Τζέιν Φόντα: Σκηνοθέτης ήθελε να κάνουμε σεξ, για να δει πώς είναι ο οργασμός μου- Λόγω του ρόλου

Τζέιν Φόντα: Σκηνοθέτης ήθελε να κάνουμε σεξ, για να δει πώς είναι ο οργασμός μου- Για ρόλο Facebook Twitter
0

Η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε πως κάποτε ο Γάλλος σκηνοθέτης Ρενέ Κλεμάν της ζήτησε να κάνουν σεξ, με επιχείρημα πως ήθελε να δει πώς είναι οι οργασμοί της, για τις ανάγκες του χαρακτήρα που θα υποδύονταν η ηθοποιός. 

Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, η Τζέιν Φόντα κλήθηκε να αποκαλύψει το όνομα κάποιου άνδρα που απέρριψε και εκείνη αναφέρθηκε στον Ρενέ Κλεμάν. 

«Ήθελε να κάνει σεξ μαζί μου, επειδή είπε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόμουν θα έπρεπε να έρθει σε οργασμό στην ταινία και έπρεπε να δει πώς ήταν οι οργασμοί μου», δήλωσε η ηθοποιός, που αποκάλυψε και πώς τον απέρριψε. «Το είπε στα γαλλικά και προσποιήθηκα ότι δεν κατάλαβα», είπε. 

Το περιστατικό συνέβη την εποχή που ο Ρενέ Κλεμάν γύριζε την ταινία του 1964 «Ο τυχοδιώκτης του Μόντε Κάρλο», στην οποία η Τζέιν Φόντα έπαιξε μαζί με τον Αλέν Ντελόν και την Λόλα Ολμπράιτ.

Τότε, ο σκηνοθέτης ήταν 51 ετών και η Τζέιν Φόντα 27 χρονών. Ο Ρενέ Κλεμάν υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Γάλλους σκηνοθέτες τις δεκαετίες του ‘50 και του 60’, ενώ είχε βραβευθεί πέντε φορές στο Φεστιβάλ των Καννών. 

Τζέιν Φόντα: Έχω δει γυμνούς τον Μάικλ Τζάκσον και την Γκρέτα Γκάρμπο 

Η Τζέιν Φόντα δήλωσε στη συνέντευξη πως έχει να διηγηθεί «πολλές ιστορίες» από την καριέρα της. Και για να το αποδείξει, αποκάλυψε πως έχει δει γυμνούς τόσο τον Μάικλ Τζάκσον, όσο και την Γκρέτα Γκάρμπο

Μάλιστα, γελώντας, σημείωσε πως είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να πει ότι έχει δει γυμνούς αυτούς τους δύο. Στη συνέχεια περιέγραψε πώς συνέβη αυτό. Ο Μάικλ Τζάκσον είχε επισκεφθεί το εξοχικό που είχε η Τζέιν Φόντα σε λίμνη και της πρότεινε να βουτήξουν γυμνοί. 

«Νομίζω ότι το έκανε επειδή ήξερε ότι θα πεθάνει νέος και ότι θα λέω πως τον έχω δει γυμνό», σημείωσε αστειευόμενη και συμπλήρωσε ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν αδύνατος. Όσο για την Γκρέτα Γκάρμπο, επεσήμανε: «Είχε το πιο αθλητικό σώμα και βούτηξε στο παγωμένο νερό… ήταν Σουηδέζα». 

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ