Στηρίζει Μπάιντεν ο Ομπάμα: Κακές νύχτες σε debate συμβαίνουν

Στηρίζει Μπάιντεν ο Ομπάμα: Κακές νύχτες σε debate συμβαίνουν Facebook Twitter
Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε αντιπρόεδρος του Προέδρου Ομπάμα και οι δύο τους έχουν εξαιρετικά καλές σχέσεις / Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Δήλωση στήριξης προς τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

«Κακές νύχτες σε debate συμβαίνουν. Πιστέψτε με, το ξέρω», γράφει ο Ομπάμα αναγνωρίζοντας την καταστροφική πορεία που είχε το debate της Πέμπτης για τον Τζο Μπάιντεν.

Συνεχίζει όμως, δηλώνοντας πως το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών παραμένει μεταξύ κάποιου που λέει την αλήθεια και κάποιου που νοιάζεται για τον εαυτό του: «Αλλά αυτές οι εκλογές εξακολουθούν να είναι μια επιλογή μεταξύ κάποιου που έχει παλέψει για τους απλούς ανθρώπους όλη του τη ζωή και κάποιου που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Ανάμεσα σε κάποιον που λέει την αλήθεια. που γνωρίζει το σωστό από το λάθος και θα το δώσει απευθείας στον αμερικανικό λαό — και κάποιος που λέει ψέματα μέσα από τα δόντια του για δικό του όφελος». 

«Η χθεσινή νύχτα δεν το άλλαξε αυτό, και γι' αυτό διακυβεύονται τόσα πολλά τον Νοέμβριο», καταλήγει η δήλωση στήριξης Ομπάμα προς τον Μπάιντεν, προσθέτοντας τον σύνδεσμο για την επίσημη ιστοσελίδα της προεκλογικής καμπάνιας Μπάιντεν. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε αντιπρόεδρος του Προέδρου Ομπάμα και οι δύο τους έχουν εξαιρετικά καλές σχέσεις. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM