Στην απομόνωση, ξανά ο Αλεξέι Ναβάλνι- Επειδή «δεν έπλυνε φράχτη»

Ο Αλεξέι Ναβάλνι σε κελί Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Αλεξέι Ναβάλνι γνωστοποίησε ότι τον έβαλαν ξανά στην απομόνωση, στη φυλακή που κρατείται, για 14 ημέρες, επειδή αρνήθηκε να πλύνει ένα φράχτη. 

Σε ανάρτηση στο Twitter, που έγινε μέσω του δικηγόρου του, ο φυλακισμένος επικριτής του Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε ότι τον έστειλαν ξανά στην απομόνωση, όπου τον έχουν βάλει επανειλημμένα, λόγω μικροπαραβιάσεων των κανονισμών της φυλακής. 

«Μόλις έμεινα 12 ημέρες εκεί και τώρα θα μείνω ξανά 14 ημέρες. Καταλαβαίνω ότι το να βάφεις έναν φράχτη και να νιώθεις σαν τον Τομ Σόγιερ είναι διασκεδαστικό. Αλλά το να πλένεις ένα φράχτη, κατά την άποψή μου, είναι εντελώς τρελό», ανέφερε η ανάρτηση του Ναβάλνι. 

Ο πιο σφοδρός επικριτής του Πούτιν εντός της Ρωσίας εκτίει ποινή κάθειρξης 11,5 ετών, καθώς κρίθηκε ένοχος για παραβίαση της αναστολής, για απάτη και περιφρόνηση του δικαστηρίου. 

Αυτή είναι η έκτη φορά που μπαίνει σε απομόνωση. Η πρώτη ήταν τον Αυγουστο επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, «συστηματικά ξεκούμπωτο» το πάνω κουμπί της στολής του. Επίσης, μεταξύ άλλων, έχει μπει στην απομόνωση επειδή «για τρία δευτερόλεπτα» δεν είχε τα χέρια του πίσω από την πλάτη του. 

Με πληροφορίες από Reuters, ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Εντείνονται τα σενάρια για χερσαία εισβολή των ΗΠΑ - «Ο Τραμπ ίσως στείλει άλλους 10.000 στρατιώτες»

Ο Τραμπ, βέβαια, συνεχίζει να κάνει λόγο για «διαπραγματεύσεις με το Ιράν», με την Τεχεράνη να το αρνείται και να θέτει τους δικούς της όρους για τερματισμό του πολέμου
THE LIFO TEAM