Σεισμός στο Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 120 νεκροί και πάνω από 1.000 τραυματίες

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Περίπου 120 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 1.000 τραυματίστηκαν από τον σεισμό 6,3 βαθμών που έπληξε σήμερα το δυτικό Αφγανιστάν. 

Όπως τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μόσα Ασχάρι, επικεφαλής της διαχείρισης καταστροφών στην επαρχία της Χεράτ, σε νεότερο απολογισμό για τον σεισμό στο Αφγανιστάν, «μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί περισσότερες από 1.000 τραυματισμένες γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι, ενώ περίπου 120 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους». Προηγούμενος απολογισμός των αρχών ανέφερε 15 νεκρούς και 40 τραυματίες.

Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο ανέφερε ότι ο σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε περίπου 40 χιλιόμετρα από τη πόλη Χεράτ, κοντά στα σύνορα με το Ιράν, περίπου στις 11:00 τοπική ώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Διεθνή / Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Ανάμεσα στα νέα έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται email από το 2001 που ξεκινά με τη φράση «Βρίσκομαι στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ»
THE LIFO TEAM