Σεισμός άνω των 5 Ρίχτερ στο Ιράν

Σεισμός άνω των 5 Ρίχτερ στο Ιράν Facebook Twitter
0

Σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε σήμερα το βόρειο Ιράν, ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS).

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε βάθος 10 χιλιομέτρων, περίπου 37 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Σεμνάν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim έκανε λόγο για σεισμό μεγέθους 5,2 βαθμών.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Τεχεράνη και στις παρακείμενες πόλεις Καράτζ και Νταμαβάντ, καθώς και στην Κομ, στο κεντρικό Ιράν, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Ο σεισμός σημειώθηκε γύρω από την πόλη Σορχέχ, στην επαρχία Σεμνάν, περίπου 150 χλμ. από την ιρανική πρωτεύουσα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Δεν υπήξε αναφορά για θύματα και οι ζημιές ήταν ελάχιστες, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA, προσθέτοντας ότι μόνο ένα σπίτι υπέστη ζημιές.

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Εντείνονται τα σενάρια για χερσαία εισβολή των ΗΠΑ - «Ο Τραμπ ίσως στείλει άλλους 10.000 στρατιώτες»

Ο Τραμπ, βέβαια, συνεχίζει να κάνει λόγο για «διαπραγματεύσεις με το Ιράν», με την Τεχεράνη να το αρνείται και να θέτει τους δικούς της όρους για τερματισμό του πολέμου
THE LIFO TEAM