Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Δεν νομίζω ότι θα ήμουν ΟΚ αν η Κιμ Κατράλ συμμετείχε στο And Just Like That

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Δεν νομίζω ότι θα ήμουν ΟΚ αν η Κιμ Κατράλ συμμετείχε στο And Just Like That Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images
0

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραδέχθηκε ότι δεν θα συμφωνούσε με τη συμμετοχή της Κιμ Κατράλ στο And Just Like That, λόγω των όσων έχει πει στο παρελθόν η πρώην συμπρωταγωνίστριά της. 

Ήδη, ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, παραγωγός του And Just Like That, είχε δηλώσει ότι η πόρτα δεν θα ήταν ανοιχτή, ακόμη κι αν ήθελε η Κιμ Κατράλ να επιστρέψει στο franchise.  

Σειρά πήρε η πρωταγωνίστρια, που ρωτήθηκε αν θα ήταν ΟΚ με την επιστροφή της 65χρονης. «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν, επειδή νομίζω ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο, δημόσιο, ιστορικό των συναισθημάτων από την πλευρά της, τα οποία έχει εκφράσει», απάντησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Variety. 

«Δεν έχω συμμετάσχει σε αυτό, ούτε έχω διαβάσει άρθρα, αν και ο κόσμος έχει την τάση να με ενημερώνει», συμπλήρωσε η 56χρονη ηθοποιός. 

Η Κατράλ είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν θα επέστρεφε στο franchise, επικαλούμενη εντάσεις με τις συμπρωταγωνίστριές της. Η Πάρκερ επίμονα απέρριπτε όποια υπόνοια για κόντρα ανάμεσα στην ίδια και την Κατράλ. 

Στο πρώτο επεισόδιο η απουσία της «Σαμάνθα Τζόουνς» εξηγήθηκε με την εγκατάστασή της στο Λονδίνο, για επαγγελματικούς λόγους. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι «πληγώθηκε η υπερηφάνεια της», όταν η «Κάρι Μπράντσο» διέκοψε την επαγγελματική συνεργασία της. 

Αν και η Κατράλ δεν εμφανίστηκε στην οθόνη, στα δέκα επεισόδια της σεζόν, η «Σαμάνθα» είναι παρούσα στο σενάριο, καθώς ανταλλάσσει πολλές φορές μηνύματα με την «Κάρι». Στο φινάλε, αφού η πρωταγωνίστρια σκορπά τις στάχτες του Mr. Big στον Σηκουάνα, κανονίζει την επόμενη ημέρα να συναντηθεί με τη «Σαμάνθα» για κοκτέιλ. 

«Δεν πλησιάσαμε την Κιμ για αυτό, ξέρετε», είπε η Πάρκερ για την απουσία της Κατράλ από το And Just Like That. «Αφού δεν κάναμε την ταινία και το στούντιο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει αυτά που ζητούσε, έπρεπε να ακούσουμε την ίδια και το τι ήταν σημαντικό για εκείνη. Δεν ταίριαζε σε αυτό που ήταν σημαντικό ή αναγκαίο για εμάς», δήλωσε στο Variety. 

Παράλληλα, τράβηξε μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην Κατράλ και τον χαρακτήρα που υποδύονταν στο Sex and the City. «Η Σαμάνθα δεν έφυγε. Ήταν παρούσα και νομίζω αντιμετωπίστηκε με σεβασμό και κομψότητα. Δεν παρουσιάστηκε ως η κακιά. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε συναισθήματα για μία σχέση, οπότε νομίζω ότι βρήκαμε έναν τρόπο να το αντιμετωπίσουμε, κάτι που ήταν σημαντικό και απαραίτητο για τους ανθρώπους που την αγαπούσαν», δήλωσε η Πάρκερ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς οι Ιρανοί παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο διαδίκτυο για να επικοινωνήσουν με το εξωτερικό

Καθώς οι περιορισμοί στο διαδίκτυο και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες εντείνονται στο Ιράν λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, πολλοί Ιρανοί αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους στο εξωτερικό
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να συνομιλήσουμε με τους Αμερικανούς»

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο CBS News ξεκαθάρισε πως - παρά τους ισχυρισμούς του Τραμπ - το Ιράν δεν έχει ζητήσει ούτε κατάπαυση πυρός ούτε κάποια διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει την πιο ενεργή συμμετοχή του στον πόλεμο

Ο Βρετανός υπουργός Ενέργειας Εντ Μίλιμπαντ αποκάλυψε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχει Ηνωμένο Βασίλειο να βοηθήσει στην επαναλειτουργία της ζωτικής σημασίας πλωτής οδού
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΚΟ ΜΠΛΕ ΠΟΛΗ

Διεθνή / Γιατί «η πιο μπλε πόλη του κόσμου» είναι μπλε; - Το μυστήριο με το Chefchaouen στο Μαρόκο

Τα πιθανά σενάρια για το μπλε χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους, στις σκάλες, στις πόρτες, στις καμάρες και στα πλακόστρωτα μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές του Μαρόκου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας, εκδίδουμε οδηγίες προς τα πλοία και τις εταιρείες και παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα», λέει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Στέφανος Γκίκας
THE LIFO TEAM