Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Δεν νομίζω ότι θα ήμουν ΟΚ αν η Κιμ Κατράλ συμμετείχε στο And Just Like That

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Δεν νομίζω ότι θα ήμουν ΟΚ αν η Κιμ Κατράλ συμμετείχε στο And Just Like That Facebook Twitter
Πηγή φωτό Getty Images
0

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παραδέχθηκε ότι δεν θα συμφωνούσε με τη συμμετοχή της Κιμ Κατράλ στο And Just Like That, λόγω των όσων έχει πει στο παρελθόν η πρώην συμπρωταγωνίστριά της. 

Ήδη, ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, παραγωγός του And Just Like That, είχε δηλώσει ότι η πόρτα δεν θα ήταν ανοιχτή, ακόμη κι αν ήθελε η Κιμ Κατράλ να επιστρέψει στο franchise.  

Σειρά πήρε η πρωταγωνίστρια, που ρωτήθηκε αν θα ήταν ΟΚ με την επιστροφή της 65χρονης. «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν, επειδή νομίζω ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο, δημόσιο, ιστορικό των συναισθημάτων από την πλευρά της, τα οποία έχει εκφράσει», απάντησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Variety. 

«Δεν έχω συμμετάσχει σε αυτό, ούτε έχω διαβάσει άρθρα, αν και ο κόσμος έχει την τάση να με ενημερώνει», συμπλήρωσε η 56χρονη ηθοποιός. 

Η Κατράλ είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν θα επέστρεφε στο franchise, επικαλούμενη εντάσεις με τις συμπρωταγωνίστριές της. Η Πάρκερ επίμονα απέρριπτε όποια υπόνοια για κόντρα ανάμεσα στην ίδια και την Κατράλ. 

Στο πρώτο επεισόδιο η απουσία της «Σαμάνθα Τζόουνς» εξηγήθηκε με την εγκατάστασή της στο Λονδίνο, για επαγγελματικούς λόγους. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι «πληγώθηκε η υπερηφάνεια της», όταν η «Κάρι Μπράντσο» διέκοψε την επαγγελματική συνεργασία της. 

Αν και η Κατράλ δεν εμφανίστηκε στην οθόνη, στα δέκα επεισόδια της σεζόν, η «Σαμάνθα» είναι παρούσα στο σενάριο, καθώς ανταλλάσσει πολλές φορές μηνύματα με την «Κάρι». Στο φινάλε, αφού η πρωταγωνίστρια σκορπά τις στάχτες του Mr. Big στον Σηκουάνα, κανονίζει την επόμενη ημέρα να συναντηθεί με τη «Σαμάνθα» για κοκτέιλ. 

«Δεν πλησιάσαμε την Κιμ για αυτό, ξέρετε», είπε η Πάρκερ για την απουσία της Κατράλ από το And Just Like That. «Αφού δεν κάναμε την ταινία και το στούντιο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει αυτά που ζητούσε, έπρεπε να ακούσουμε την ίδια και το τι ήταν σημαντικό για εκείνη. Δεν ταίριαζε σε αυτό που ήταν σημαντικό ή αναγκαίο για εμάς», δήλωσε στο Variety. 

Παράλληλα, τράβηξε μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην Κατράλ και τον χαρακτήρα που υποδύονταν στο Sex and the City. «Η Σαμάνθα δεν έφυγε. Ήταν παρούσα και νομίζω αντιμετωπίστηκε με σεβασμό και κομψότητα. Δεν παρουσιάστηκε ως η κακιά. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε συναισθήματα για μία σχέση, οπότε νομίζω ότι βρήκαμε έναν τρόπο να το αντιμετωπίσουμε, κάτι που ήταν σημαντικό και απαραίτητο για τους ανθρώπους που την αγαπούσαν», δήλωσε η Πάρκερ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διεθνή / Οι «New York Times» διακόπτουν τη συνεργασία τους με συντάκτη που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να γράψει κριτική βιβλίου

Ο συντάκτης και συγγραφέας Άλεξ Πρέστον δήλωσε ότι «έκανε ένα σοβαρό λάθος», αφού ένας αναγνώστης εντόπισε ομοιότητες μεταξύ της κριτικής του και μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΡΛΟΤ ΛΟΥΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την Σάρλοτ και τον Λούις από το «σύνδρομο του εφεδρικού»

Η στάση αυτή φαίνεται να επηρεάζεται από την εμπειρία του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη θέση, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «σκιά» και «plan B»
THE LIFO TEAM
Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Διεθνή / Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Ο νέος νόμος, που εισήγαγε η ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ, ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο τη Δευτέρα το βράδυ. Επιβάλλει τη θανατική ποινή σε Παλαιστίνιους που έχουν καταδικαστεί για θανατηφόρες επιθέσεις.
THE LIFO TEAM