Πιλότος της Turkish Airlines πέθανε εν πτήσει

Πιλότος της Turkish Airlines πέθανε εν πτήσει: Αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Σε αναγκαστική προσγείωση υποχρεώθηκε πιλότος αεροσκάφους της Turkish Airlines, όταν αντιλήφθηκε ότι χάνει τις αισθήσεις του.

Ο πιλότος, Ilcehin Pehlivan, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία όσο βρισκόταν εν πτήσει, για να βρει λίγο αργότερα, τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Türkiye Today, η πτήση ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το Σιάτλ των ΗΠΑ, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, αλλά η αδιαθεσία του 59χρονου κυβερνήτη, τους προσγείωσε στη Νέα Υόρκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, ο Γιαχία Ουστούν, ανακοίνωσε ότι: «Μετά τις πρώτες ιατρικές βοήθειες που παρασχέθηκαν στον πιλότο, οι οποίες ωστόσο δεν απέδωσαν, το πλήρωμα στο κόκπιτ, το οποίο αποτελείτο από έναν κυβερνήτη και έναν συγκυβερνήτη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση. Δυστυχώς, ο κυβερνήτης μας πέθανε πριν από την προσγείωση».

Ο Pehlivanεργαζόταν στην Turkish Airlines από το 2007. Στις 8 Μαρτίου του 2024 είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας σε Ιατρικό Κέντρο της Αεροπορίας , οι οποίες δεν έδειξαν κάποιο υποκείμενο πρόβλημα υγείας που θα του απαγόρευε να εκτελεί τα καθήκοντά του. Η πτήση εξετράπη για τη Νέα Υόρκη και έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε οι επιβάτες να επιστρέψουν από εκεί στην Τουρκία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM