«Βόμβα στο αεροπλάνο»: Αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία για πτήση Βομβάη - Φρανκφούρτη 

«Βόμβα στο αεροπλάνο»: Αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία για πτήση Βομβάη - Φρανκφούρτη  Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Σε αναγκαστική προσγείωση στο Ερζερούμ της Τουρκίας υποχρεώθηκε αεροσκάφος της Vistara Airlines, που είχε απογειωθεί από τη Βομβάη της Ινδίας, με κατεύθυνση την Φρανκφούρτη της Γερμανίας. 

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, το αεροσκάφος ζήτησε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στα Κοτύωρα, στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, αλλά λόγω εργασιών εκεί, κατευθύνθηκε τελικά στο κοντινό Ερζερούμ. 

Πρόκειται για την πτήση UK27 από τη Βομβάη στη Φρανκφούρτη με 247 επιβάτες. Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Ερζερούμ γύρω στις 7:05 μ.μ., ανέφερε η αεροπορική εταιρεία. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως επιβάτης ανακάλυψε το μήνυμα «βόμβα στο αεροπλάνο», γραμμένο σε ένα χαρτομάντηλο, στην τουαλέτα του αεροπλάνου και τότε σήμανε συναγερμός. 

Με πληροφορίες από India Today 

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM
UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM