Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Γουόλ- Συνεργάτης των Μπρους Λι και Τσακ Νόρις

Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Γουόλ- Συνεργάτης των Μπρους Λι και Τσακ Νόρις Facebook Twitter
0

Ο Ρόμπερτ Γουόλ, που βρέθηκε στο πλευρό των Τσακ Νόρις και Μπρους Λι σε μερικές από τις διασημότερες ταινίες πολεμικών τεχνών, πέθανε σε ηλικία 82 ετών. 

Κάτοχος μαύρης ζώνης στο Τανγκ Σου Ντο, προπονήθηκε πολλά χρόνια μαζί με τον Τσακ Νόρις και ήταν επίσης επιχειρηματικοί συνεργάτες. 

Εκτός από μάστερ των πολεμικών τεχνών, ο Γουόλ είχε εμφανιστεί μεταξύ άλλων στις ταινίες «Way of the Dragon» (1972) και «Enter the Dragon» (1973) με πρωταγωνιστή τον Μπρους Λι. 

Στην ταινία «Enter the Dragon» οι δυο τους είχαν μια άκρως ρεαλιστική σκηνή μεταξύ τους, που έμεινε στην ιστορία. 

Χρόνια μετά τα γυρίσματα της ταινίας, ο Αμερικανός ηθοποιός είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι ο Μπρους Λι τού είχε σπάσει τα πλευρά. 

«Μπομπ θέλω να σε χτυπήσω και θέλω να σε χτυπήσω δυνατά», φέρεται να του είχε πει τότε ο Μπρους Λι, πριν τα γυρίσματα. 

Ο λόγος ήταν επειδή ο Μπρους Λι, που γνώριζε τον Γουόλ μια οκταετία πριν την κινηματογραφική τους συνεργασία, ήθελε η σκηνή να δείχνει όσο δυνατόν πιο αυθεντική. 

«Ο Μπομπ ήταν υπέροχος σύζυγος και πατέρας. Η οικογένεια σήμαινε τα πάντα για εκείνον. Έζησε μια αξιομνημόνευτη ζωή και άφησε ένα κενό στις καρδιές μας, που δεν θα καλυφθεί ποτέ. Το πνεύμα του θα ζει για πάντα μαζί μας. Ήταν ο βράχος μας», δήλωσε η οικογένειά του. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Διεθνή / Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Η ανάρτηση δεν συνοδεύεται από κάποιο σχόλιο του προέδρου, ωστόσο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτησή του κατά την οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι «θα του άρεσε να είναι εκείνος ο επόμενος πάπας»
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM