Ουκρανία: Τον Ιούνιο η γνωμοδότηση της Κομισιόν για ένταξη της χώρας στην ΕΕ

Ουκρανία: Τον Ιούνιο η γνωμοδότηση της Κομισιόν για ένταξη της χώρας στην ΕΕ Facebook Twitter
Φωτ.: PAP.
0

Νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Η Κομισιόν στοχεύει να παρουσιάσει τον Ιούνιο τη γνωμοδότησή της σχετικά με το ερωτηματολόγιο της Ουκρανίας για την ένταξή της στην ΕΕ.

«Την Ημέρα της Ευρώπης συζητήσαμε την υποστήριξη της ΕΕ και την ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας. Ανυπομονώ να λάβω τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο για την ένταξη στην ΕΕ. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στοχεύει να παρουσιάσει τη γνωμοδότησή της τον Ιούνιο», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Τραμπ: «Εάν το Ιράν δεν αφαιρέσει τις νάρκες από τα Στενά του Ορμούζ, θα υπάρξουν συνέπειες άνευ προηγουμένου»

Η προειδοποίηση Τραμπ, το μήνυμα Νετανιάχου «προς τον λαό του Ιράν» και η στάση της Τεχεράνης εν μέσω των κλιμακούμενων εντάσεων στη Μέση Ανατολή
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η πρώην βοηθός του Άντριου ετοιμάζεται να καταθέσει στην Αστυνομία

Η Σάρλοτ Μάνλεϊ φέρεται να οργάνωσε την επίσκεψη μιας μασέζ – φίλης της Μάξγουελ – στο Παλάτι για λογαριασμό του Άντριου, με έξοδα που χρεώθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του Μπάκιγχαμ
THE LIFO TEAM