ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΟΗΕ: Οι νόμοι περί αμβλώσεων στη Βόρεια Ιρλανδία παραβιάζουν τα δικαιώματα των γυναικών

ΟΗΕ: Οι νόμοι περί αμβλώσεων στη Βόρεια Ιρλανδία παραβιάζουν τα δικαιώματα των γυναικών Facebook Twitter
1

Το Ηνωμένο Βασίλειο παραβιάζει τα δικαιώματα των γυναικών στη Βόρεια Ιρλανδία περιορίζοντας την πρόσβασή τους στις αμβλώσεις, αναφέρεται σε σημερινή έκθεση της Επιτροπής του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων σε βάρος των Γυναικών.

«Η άρνηση της άμβλωσης και η ποινικοποίηση της άμβλωσης ισοδυναμούν με διάκριση σε βάρος των γυναικών επειδή αποτελούν άρνηση μιας υπηρεσίας που μόνο οι γυναίκες χρειάζονται. Και θέτουν τις γυναίκες σε φρικτές καταστάσεις», αναφέρει σε δήλωσή της η αντιπρόεδρος της επιτροπής Ρουθ Άλπεριν-Καντάρι.

Διεθνή
1

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Άγνωστα drones πέταξαν πάνω από στρατιωτική βάση που εκπαιδεύει Ουκρανούς στρατιώτες

Διεθνή / Γαλλία: Άγνωστα drones πέταξαν πάνω από στρατιωτική βάση που εκπαίδευε Ουκρανούς στρατιώτες

Η γαλλική νομοθεσία απαγορεύει αυστηρά τις πτήσεις πολιτικών drones πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις, χαρακτηρίζοντας τέτοιες παραβιάσεις απειλή για την εθνική ασφάλεια
LIFO NEWSROOM