ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παίρνει μαθήματα ετοιμότητας από μία...5χρονη!

1

Η Suzie McCash, πριν από έναν χρόνο, μόλις 4 ετών, ήξερε τι έπρεπε να κάνει, όταν η μητέρα της κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της. Η πανέξυπνη μικρή είχε τα ανακλαστικά να μη χάσει ούτε δευτερόλεπτο και να καλέσει αμέσως τις Πρώτες Βοήθειες. Γι' αυτή της την πράξη κέρδισε Μετάλλιο Τιμής. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έδωσε το παρών σε αυτήν την τελετή και συζητώντας με τη μικρή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μικρή του συζήτηση μαζί της. «Άρπαξα το τηλέφωνο και απλώς ήξερα ότι έπρεπε να καλέσω βοήθεια», του εξηγούσε η μικρή, ενώ εκείνος της είπε γελώντας ότι αν έδινε το κινητό του στον 4χρονο γιο του Τζορτζ, δεν είναι πολύ σίγουρος ότι ο μικρός θα ήξερε τι να κάνει. «Έπραξες υπέροχα, έκανες αυτό ακριβώς που έπρεπε να κάνεις. Και ξέρεις κάτι; Θα κάνω μία κουβέντα με τον Τζορτζ γι' αυτό που έκανες. Ήσουν πολύ γενναία!».

Διεθνή
1

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Διεθνή / Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ σχολίασε ότι ο Φάρατζ είναι «απολύτως λάθος» και εκτίμησε ότι με αυτό τον τρόπο εκθέτει την ασφάλεια της Βρετανίας και των συμμάχων της σε κίνδυνο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γι΄αυτό η φύση επέλεξε τα θηλυκά να γίνονται μάνες. Τα θηλυκά γεννιούνται ώριμα εξ αρχής. Τα αρσενικά ακολουθών αργότερα. Της υποκλίνομαι! Αν ήμουν ο πατέρας της θα ένιωθα ιδιαίτερα υπερήφανος για την κόρη μου!