Ο «φεμινιστής» γιος της Κριστίνα Ρίτσι είναι οκτώ ετών και διαμηνύει: «Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα»

Ο «φεμινιστής» γιος της Κριστίνα Ρίτσι είναι οκτώ ετών και διαμηνύει: «Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα»	Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

 Η Κριστίνα Ρίτσι αναγνωρίζει το σοβαρό αντίκτυπο της καριέρας της ως ηθοποιού στα παιδιά της.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Guardian» η ηθοποιός είπε ότι ο 8χρονος γιος της Φρέντι «δεν θα μπορέσει να αποφύγει» να έχει μια φεμινιστική προοπτική ως αποτέλεσμα της μαμάς και του θετού μπαμπά του.

«Ο σύζυγός μου, ο Μαρκ [Χάμπτον], δεν μου αρέσει να το λέω γιατί ακούγεται πραγματικά αντιπαθητικό, είναι φεμινιστής», είπε η Ρίτσι. «Και ο Φρέντι θα το δει αυτό και θα δει την εργαζόμενη μητέρα του».

«Πιστεύω ότι θα δει τις γυναίκες με πολύ πιο πολυεπίπεδο, περίπλοκο τρόπο, απλώς με το να έχει μεγαλώσει βλέποντας τη μαμά του να κάνει όλα αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε.

 Η ηθοποιός, η οποία αυτή τη στιγμή υποδύεται δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες σε δύο ξεχωριστές σειρές -τη Misty Quigley στα Yellowjackets και τη Marilyn Thornhill στο Wednesday- είπε ότι ο γιος της έχει επίσης έντονη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται τις γυναίκες.

«Κάνει ερωτήσεις όπως "μαμά, είναι ρατσιστής;" ή "μαμά, είναι εντάξει για τις γυναίκες;"» είπε η Ρίτσι στην Guardian.

«Έχει όλο αυτό το θέμα με το να μην αποκαλεί αντικείμενα -όπως τις βάρκες- με την αντωνυμία αυτή. Θα με διορθώσει: "Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα"».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ