Νέα Υόρκη: Βίντεο δείχνει έναν άνδρα να σπρώχνει βίαια μία γυναίκα στις ράγες του Μετρό

Video shows man violently toss random woman onto Bronx subway tracks Facebook Twitter
Φωτ.: screenshot video / Twitter
0

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο με τη δραματική στιγμή που ένας άνδρας ρίχνει με τη βία μία 52χρονη στις γραμμές του Μετρό στον Μπονξ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με την αστυνομία της Νέας Υόρκης να δημοσιεύει μία ημέρα αργότερα, τη Δευτέρα, το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.

Στα πλάνα φαίνεται ο άνδρας, που φορά ένα καπέλο και μία λευκή μπλούζα, να πλησιάζει την ανυποψίαστη γυναίκα από πίσω, ενώ εκείνη περπατούσε μέσα στο σταθμό Jackson Avenue. Ξαφνικά την αρπάζει και με δύναμη τη σπρώχνει στις γραμμές του Μετρό. Η γυναίκα έπεσε αρχικά στην πλατφόρμα και στη συνέχεια στις ράγες. Επιβάτες βοήθησαν τη γυναίκα να ανέβει στην πλατφόρμα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ευτυχώς, την ώρα της επίθεσης δεν περνούσε κάποιος συρμός.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα, με την αστυνομία να αναζητά πληροφορίες για την ταυτότητά του.

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM