Μυστήριο για τον ντετέκτιβ Πουαρό χαρακτηρίζει την υπόθεση Σκριπάλ ο Ρώσος πρεσβευτής στο Λονδίνο

Μυστήριο για τον ντετέκτιβ Πουαρό χαρακτηρίζει την υπόθεση Σκριπάλ ο Ρώσος πρεσβευτής στο Λονδίνο Facebook Twitter
0

Η επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα κατά του Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του στη Βρετανία είναι ένα μυστήριο που χρειάζεται κάποιον σαν τον μυθιστορηματικό ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό για να λυθεί, δήλωσε σήμερα ο πρεσβευτής της Ρωσίας στο Λονδίνο.

Δεκαοχτώ ημέρες μετά το χτύπημα, ο Ρώσος πρώην διπλός πράκτορας και η κόρη του, Γιούλια, βρίσκονται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Βρετανία κατηγορεί ανοικτά τη Ρωσία για απόπειρα δολοφονίας, παρασκευή και κατοχή χημικών όπλων αλλά το Κρεμλίνο αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη και επιμένει πως οι βρετανικές υπηρεσίες δεν διαθέτουν αποδείξεις.


Ο Ρώσος πρεσβευτής Αλεξάντρ Γιακοβένκο ερωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου αν η χώρα του αντιμετωπίζει το περιστατικό σαν αστείο, αφού η πρεσβεία έγραψε στο Twitter πως, χωρίς αποδείξεις για το τι συνέβη στο Σάλσμπερι, χρειάζεται ο Πουαρό, ο ήρωας που δημιούργησε η Άγκαθα Κρίστι στα αστυνομικά μυθιστορήματά της.


Ο πρεσβευτής υπερασπίσθηκε ωστόσο την ανάρτηση της πρεσβείας.

«Δεν έχουμε καμιά πληροφορία», δήλωσε ο Γιακοβένκο στους δημοσιογράφους. «Η έρευνα είναι διαβαθμισμένη. Δεν ξέρουμε το κίνητρο της βρετανικής κυβέρνησης και για αυτό λέμε πως αυτή η υπόθεση είναι τόσο περίπλοκη που χρειαζόμαστε τη σοφία ενός προσώπου σαν τον Πουαρό για την έρευνα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα του ήταν «δύσκολο» να στηρίξει οικονομικά τη Νέα Υόρκη εάν ο Μαντάνι εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Τραμπ για Μαμντάνι: «Εάν έχεις έναν κομμουνιστή να διοικεί τη Νέα Υόρκη, το μόνο που κάνεις είναι να πετάς τα λεφτά σου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως δεν είναι οπαδός του βασικού αντιπάλου του Μαμντάνι, «αλλά αν η επιλογή είναι ανάμεσα σε έναν κακό Δημοκρατικό και έναν κομμουνιστή, θα διαλέγω πάντα τον κακό Δημοκρατικό»
LIFO NEWSROOM
Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Διεθνή / Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρθηκε να γίνει «σύμβουλός» του εάν εκλεχθεί δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επαίνεσαι την προεκλογική εκστρατεία του Μαμντάνι, ο οποίος διατηρεί καθαρό προβάδισμα έναντι των δύο αντιπάλων του
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Διεθνή / Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Σε συνέντευξή του στο CBS, ο ηθοποιός και επί χρόνια υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστήριξε πως η Χάρις βρέθηκε σε μια «αδύνατη θέση», καθώς αναγκάστηκε «να τρέξει απέναντι στο ίδιο της το πολιτικό παρελθόν»
LIFO NEWSROOM
Βίντεο δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν σεξουαλικά Παλαιστίνιο κρατούμενο

Διεθνή / Παραιτήθηκε η Ισραηλινή αξιωματούχος που ήταν υπεύθυνη για τη διαρροή βίντεο με κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατούμενου

Το υλικό, που δημοσιοποίησε το CNN, φέρεται να δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν βάναυσα έναν Παλαιστίνιο κρατούμενο τον Ιούλιο του 2024
LIFO NEWSROOM
ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM