Μεγάλοι συναυλιακοί χώροι στην Αγγλία απαγορεύουν τα selfie sticks

Μεγάλοι συναυλιακοί χώροι στην Αγγλία απαγορεύουν τα selfie sticks Facebook Twitter
4
Μεγάλοι συναυλιακοί χώροι στην Αγγλία απαγορεύουν τα selfie sticks Facebook Twitter

Τα νέα μέτρα ασφαλείας που υιοθετούν όλο και περισσότεροι συναυλιακοί χώροι στη Μεγάλη Βρετανία πρόκειται να απογοητεύσουν τους μουσικόφιλους φαν των selfies.

Το μακρύ εξάρτημα που συνδέεται με smartphones προκειμένου να μπορούν οι ιδιοκτήτες τους να τραβούν καλύτερες selfies από απόσταση, γνωστό και ως selfie stick, ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή δώρα των φετινών Χριστουγέννων στην χώρα.

Παρ' όλα αυτά φαίνεται πως από τώρα και στο εξής θα "τρώει πόρτα" σε μερικά από τα μεγαλύτερα venues της χώρας, ως αντικείμενο που διακινδυνεύει την ασφάλεια αλλά και την ευχάριστη παρακολούθηση της συναυλίας για τους υπόλοιπους θεατές.

Μέχρι στιγμής το SSE Wembley Arena, το λονδρέζικο O2 Arena, καθώς και το Brixton Academy έχουν υιοθετήσει την απαγόρευση του εξαρτήματος.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του London 02 Arena δήλωσε ότι οι selfies δεν είναι από μόνες τους πρόβλημα, και ότι ενθαρρύνουν τους θεατές να τραβούν όσες φωτογραφίες επιθυμούν κατά τη διάρκεια των συναυλιών, απλά θα πρέπει να αφήνουν έξω από αυτές το εξάρτημα του selfie stick.

Από τη άλλη, οι εκπρόσωποι του Academy Music Group, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Brixton Academy, πήγαν το μέτρο ένα βήμα παραπέρα απαγορεύοντας όχι μόνο το συγκεκριμένο εξάρτημα αλλά και την κινηματογράφηση και φωτογράφηση με iPads και άλλα tablets κατά την διάρκεια συναυλιών, με τη δικαιολογία ότι κάνουν δυσάρεστη την εμπειρία της παρακολούθησης για τους υπόλοιπους θεατές.

H αρχή στην απαγόρευση των selfie sticks είχε γίνει νωρίτερα την προηγούμενη χρονιά σε μεγάλα ποδοσφαιρικά στάδια όπως αυτό της Tottenham, το White Hart Lane, αλλά και το γήπεδο της Arsenal.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Εξετάζεται και η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων ικανών να αναχαιτίζουν βαλλιστικούς πυραύλους στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε αξιωματούχος του Πενταγώνου
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν κάνει;Μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα ήμουν Πηλιο και τους έβλεπες να κατεβαίνουν τα βουνά και έλεγες: Να ο τσοπάνης με την μαγκούρα του ή έρχεται ο Μωυσής με τις 10 εντολές αλλά όλοι τελικά κρατούσαν αυτή τη παπάρα.