Μαδρίτη: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με το Boeing -Επιτυχής η αναγκαστική προσγείωση

Μαδρίτη: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με το Boeing -Επιτυχής η αναγκαστική προσγείωση Facebook Twitter
Το αεροπλάνο έκανε κύκλους επί 2 ώρες προτού επιχειρήσει την αναγκαστική προσγείωση (Πηγή φωτό EPA)
0

Έπειτα από περίπου δύο ώρες, το θρίλερ με το Boeing της Air Canada στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης είχε αίσιο τέλος, καθώς έκανε αναγκαστική προσγείωση

Στην πτήση επέβαιναν 130 άνθρωποι, ενώ προορισμός της ήταν το Τορόντο. Το αεροπλάνο έκανε με επιτυχία αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μπαράχας, σύμφωνα με το Reuters, αφού πρώτα επί δύο ώρες έκανε κύκλους, προκειμένου να κάψει τα καύσιμα, έτσι ώστε να μειωθεί το βάρος του. Μάλιστα, είχαν σηκωθεί και μαχητικά αεροσκάφη, που παρακολουθούσαν την κατάσταση, για λόγους ασφαλείας. Για προληπτικούς λόγους, υπήρχαν πυροσβεστικά οχήματα στον διάδρομο προσγείωσης, αν και δεν προκλήθηκε φωτιά κατά την προσγείωση.

Ο πιλότος του Boeing 767 ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να κάνει αναγκαστική προσγείωση, περίπου 30 λεπτά μετά την απογείωσή του από τη Μαδρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τεχνικό πρόβλημα που ανέφερε ο κυβερνήτης οφειλόταν στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροσκάφους έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ