ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Μαδρίτη: Συναγερμός με αεροπλάνο της Air Canada, έχασε τμήμα του συστήματος προσγείωσης

Μαδρίτη: Συναγερμός με αεροπλάνο της Air Canada, έχασε τμήμα του συστήματος προσγείωσης Facebook Twitter
Συναγερμός με αεροπλάνο της Air Canada
0

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Αδόλφο Σουάρεθ Μπαράχας της Μαδρίτης, λίγο μετά την απογείωση αεροπλάνου της Air Canada.

Το Boeing 767 ζήτησε να επιστρέψει και να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροπλάνου έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά μετά την απογείωση του αεροπλάνου και ζήτησε να του διαθέσουν διάδρομο για να κάνει αναγκαστική προσγείωση, κάνοντας λόγο για τεχνικό πρόβλημα, σύμφωνα με την AENA, τη διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου. Το Boeing κάνει κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο, προκειμένου να καταναλώσει καύσιμα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα είχε προκληθεί χάος στο αεροδρόμιο Μπαράχας στη Μαδρίτη, λόγω παρουσίας dronew. Το αεροδρόμιο έκλεισε για μία ώρα και 26 πτήσεις προσγειώθηκαν σε άλλα αεροδρόμια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters

 

 

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM