Madonna κατά Τραμπ: «Έχουμε έναν πρόεδρο που αποκαλεί τον εαυτό του "βασιλιά". Δεν είναι αστείο»

Madonna κατά Τραμπ: «Έχουμε έναν πρόεδρο που αποκαλεί τον εαυτό του "βασιλιά". Δεν είναι αστείο» Facebook Twitter
Φωτ. Χ
0

Για ακόμη μία φορά η Madonna κατακεραύνωσε τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τη νέα ανάρτηση του Λευκού Οίκου στα social media.

Στον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στην πλατφόρμα Χ, απεικονίζεται μία φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την κατάργηση διοδίων στη Νέα Υόρκη, στην οποία χαρακτηρίζει τον εαυτό του «βασιλιά», φορώντας στέμμα.

«Η χρέωση κυκλοφοριακής συμφόρησης καταργείται. Το Μανχάταν και ολόκληρη η Νέα Υόρκη σώθηκαν. Ζήτω ο βασιλιάς», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της. Η δημοσίευση προκάλεσε την αντίδραση της Madonna, η «απασφάλισε» κατά του Αμερικανού προέδρου.

Συγκεκριμένα μέσα από τον λογαριασμό της επίσης στην πλατφόρμα X, η Μαντόνα επισήμανε ότι οι ΗΠΑ οικοδομήθηκαν από Ευρωπαίους που διέφυγαν από τη μοναρχία, για να δημιουργήσουν μια χώρα όπου η εξουσία ανήκει στον λαό. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει αστείο στο ότι αυτοαποκαλείται «βασιλιάς».

«Νόμιζα ότι αυτή η χώρα οικοδομήθηκε από Ευρωπαίους που διέφυγαν από την κυριαρχία ενός βασιλιά, προκειμένου να ιδρύσουν έναν Νέο Κόσμο που θα κυβερνάται από τον λαό. Αυτή τη στιγμή, έχουμε έναν πρόεδρο που αποκαλεί τον εαυτό του ''ο βασιλιάς μας''. Αν αυτό είναι αστείο, δεν γελάω», ξεκαθάρισε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γαλλία θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος: Τι σημαίνει αυτό;

Διεθνή / Η Γαλλία θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος: Τι σημαίνει αυτό;

Ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε ότι η Γαλλία θα αναγνωρίσει την Παλαιστίνη τον Σεπτέμβριο στον ΟΗΕ - Επικρίσεις από ΗΠΑ και Ισραήλ, επαίνους από Παλαιστινίους και αυξανόμενη πίεση στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία αυξάνει επιρροή στο Σαχέλ: Drone, όπλα και η διαβόητη SADAT σε συνεργασία με τις αφρικανικές κυβερνήσεις

Διεθνή / Η Τουρκία στο Σαχέλ: Drones, μισθοφόροι και η νέα γεωπολιτική σκακιέρα της Αφρικής

Από το 2022, η Τουρκία έχει ενισχύσει τις σχέσεις της με χώρες του Σαχέλ μέσω πωλήσεων drones, στρατιωτικού εξοπλισμού και συνεργασίας με ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Οι επιπτώσεις της πολιτικής του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ στα εμβόλια: Τι αλλάζει στην πρόσβαση και την κάλυψη

Διεθνή / Οι επιπτώσεις της πολιτικής του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ στα εμβόλια - Τι αλλάζει

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, αναθεωρεί τις οδηγίες για εμβόλια COVID, γρίπης, HPV και άλλα - Επηρεάζεται η πρόσβαση, η ασφάλιση και η εμπιστοσύνη στο εμβολιαστικό σύστημα;
LIFO NEWSROOM