Η Κλόε Καρντάσιαν έκανε μια μακροσκελή εξομολόγηση στο Instagram για την κριτική που δέχεται για την εμφάνισή της και την πίεση που νιώθει.

 


Αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια αντίδραση, μετά την ανάρτηση φωτογραφίας της στα social media κατά λάθος, την οποία η ίδια και η ομάδα της επιχείρησαν να εξαφανίσουν στη συνέχεια.

 


Η φωτογραφία αυτή ήταν χωρίς επεξεργασία, με την 36χρονη στην πισίνα με μπικίνι και σύμφωνα με την ομάδα της δημοσιεύθηκε κατά λάθος από βοηθό της, δίχως η ίδια να δώσει την έγκρισή της.

 

Αντιδρώντας στο θέμα αυτό που πήρε έκταση, η Κλόε Καρντάσιαν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο στα οποία δείχνει το σώμα της. «Αυτό είναι το σώμα μου χωρίς ρετούς και φίλτρα», γράφει.

 

Στην ανάρτησή της εξηγεί πως η επίμαχη φωτογραφία που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα είναι όμορφη, αλλά θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να ζητά να μην αναπαραχθεί.

 

«Ως κάποια που πασχίζει με την εικόνα του σώματός της όλη της τη ζωή, όταν κάποιος βγάζει μια φωτογραφία σου που δεν είναι κολακευτική, με κακό φωτισμό ή δεν αποτυπώνει το σώμα σου όπως είναι έπειτα από σκληρή δουλειά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο και μετά την κοινοποιεί στον κόσμο, θα έπρεπε να έχεις κάθε δικαίωμα να ζητάς να μην αναπαραχθεί, ανεξαρτήτως του ποιος είσαι», αναφέρει στην ανάρτησή της.

 

 

Η 36χρονη συνεχίζει γράφοντας ότι είναι πέρα από αυτό που μπορεί να αντέξει «η πίεση, ο συνεχής χλευασμός και η κριτική όλη μου τη ζωή για να είμαι τέλεια και να πληρώ τα στάνταρντ άλλων».

 

«“Η Κλόε είναι η χοντρή αδελφή, η Κλόε είναι η άσχημη αδελφή”. “Ο πατέρας της δεν πρέπει να είναι ο πραγματικός της πατέρας επειδή είναι τόσο διαφορετική”. “Μόνο με επέμβαση θα μπορούσε να έχει χάσει τόσο βάρος”. Να συνεχίσω;», αναφέρει ενδεικτικά στην ανάρτησή της.

 

«Είναι σχεδόν αφόρητο να προσπαθώ να ανταποκριθώ στα ανέφικτα στάνταρντ που έχει θέσει ο κόσμος για μένα», γράφει σε άλλο σημείο. «Εδώ και μια δεκαετία το παραμικρό ψεγάδι και η παραμικρή ατέλεια σε φωτογραφίες αναλύεται και χλευάζεται», αναφέρει σε άλλο σημείο.

 

«Μου αρέσει ένα καλό φίλτρο, ο καλός φωτισμός, μια επεξεργασία εδώ κι εκεί. Με τον ίδιο τρόπο βάζω μακιγιάζ, φτιάχνω τα νύχια μου ή φοράω ψηλοτάκουνα παπούτσια για να παρουσιαστώ στον κόσμο όπως θέλω να με βλέπουν και θα συνεχίσω να το κάνω δίχως να απολογούμαι», τονίζει.

 

«Το σώμα μου, η εικόνα μου, το πώς επιλέγω να δείχνω και το τι θέλω να κοινοποιήσω είναι δική μου επιλογή. Κανείς πλέον δεν μπορεί να κρίνει ή να αποφασίσει τι είναι αποδεκτό», συνεχίζει.Γράφει πως καταλαβαίνει όσους νιώθουν συνεχή πίεση και δεν αισθάνονται αρκετά τέλειοι. «Κάθε μέρα φίλοι και συγγενείς που με αγαπάνε μου λένε ότι είμαι όμορφη, αλλά ξέρω ότι πρέπει να το πιστέψω μέσα μου», σημειώνει.

 

«Όλοι είμαστε μοναδικοί και τέλειοι με τον δικό μας τρόπο. Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω μια ζωή που θα ταιριάζει στο τέλειο καλούπι που άλλοι έφτιαξαν με εμάς», καταλήγει.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr