Κέιτ Μος: Στο νοσοκομείο η αδελφή της μετά από υπερβολική δόση Ozempic

Κέιτ Μος: Στο νοσοκομείο η αδελφή της μετά από υπερβολική δόση Ozempic Facebook Twitter
Φωτ. Λότι Μος / Instagram
0

Σε μία εξαιρετικά σοκαριστική εξομολόγηση, προχώρησε η αδελφή της Κέιτ Μός, Λότι, μιλώντας στο podcast της «Dream on with Lottie Moss» για την εμπειρία της με το Ozempic.

Η 26χρονη μικρότερη ετεροθαλής αδελφή της Κέιτ Μός, αποκάλυψε πως έπαθε επιληπτική κρίση έπειτα από υπερβολική δόση Ozempic, κάτι που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Το φάρμακο αυτό έχει γίνει ένα δημοφιλές βοήθημα για την απώλεια βάρους, το οποίο χρησιμοποιούν ουκ ολίγοι αστέρες του Χόλυγουντ. 

Μιλώντας στο podcast της, ανέφερε ότι δεν μπορούσε να πιει νερό ή να φάει χωρίς να γίνει χειρότερα, ενώ το σφίξιμο στο πρόσωπο και τα χέρια ήταν ένα από τα πιο «τρομακτικά» πράγματα που έχει βιώσει. Όπως ανέφερε, οι γιατροί της είπαν πως η δόση που κατανάλωσε είχε συνταγογραφηθεί για ένα άτομο που ζύγιζε τουλάχιστον 100 κιλά, ενώ εκείνη είναι 50.

«Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα, παιδιά. Σίγουρα το δοκίμασα. Πριν από μερικούς μήνες δεν ένιωθα ευτυχισμένη με το βάρος μου», εξομολογήθηκε αρχικά. «Είχα μια φίλη και μπορούσε να μου το φέρει. Ήταν συμφωνία «κάτω από το τραπέζι» με έναν γιατρό», συνέχισε.

«Ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, οπότε αν αυτό είναι μια προειδοποίηση για οποιονδήποτε, σας παρακαλώ, αν σκέφτεστε να το κάνετε, μην το κάνετε. Δεν αξίζει τον κόπο. Θα προτιμούσα να πεθάνω οποιαδήποτε μέρα παρά να το ξανακάνω» τόνισε, ενώ περιγράφοντας τις ημέρες που έπαιρνε το φάρμακο, σημείωσε ότι έκανε εμετό, αισθανόταν συνεχώς ναυτία και «δεν είχε αισθανθεί ποτέ στη ζωή μου τόσο άρρωστη».

Έπειτα  χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. «Ένιωσα τόσο άρρωστη μια μέρα. Είπα στη φίλη μου: «Δεν μπορώ να πιώ καθόλου νερό. Δεν μπορώ να κρατήσω καθόλου φαγητό, ούτε υγρά, τίποτα. Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Αισθάνομαι πολύ άρρωστη» συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ενώ καταλήγοντας ανέφερε πως «ελπίζω ότι με το να μιλάω γι' αυτό και να λέω την εμπειρία μου, μπορεί να γίνει ένα μάθημα για κάποιους ανθρώπους ότι δεν αξίζει τον κόπο. Είναι για τον διαβήτη, δεν είναι για την απώλεια βάρους, πραγματικά».

Με πληροφορίες από People / Telegraph

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM
Ο Βασιλιάς Κάρολος βγάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Διεθνή / Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Ο βασιλιάς Κάρολος δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει ένα «αίσθημα αποφασιστικότητας» για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ανακοινώνονται λεπτομέρειες για το νέο του ντοκιμαντέρ
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Διεθνή / Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε: «Το να θέτουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε προτεραιότητα σημαίνει επίσης να θέτουμε την ασφάλεια σε προτεραιότητα»
LIFO NEWSROOM
Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος «επέδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για να ενθαρρύνει την ισραηλινή κυβέρνηση»
LIFO NEWSROOM