Κάιλι Τζένερ - Τιμοτέ Σαλαμέ: Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί

Κάιλι Τζένερ - Τιμοτέ Σαλαμέ: Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί Facebook Twitter
Φωτ. Κάιλι Τζένερ και Τιμοτέ Σαλαμέ / EPA
0

Κάιλι Τζένερ και Τιμοτέ Σαλαμέ, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί σε κόκκινο χαλί, στα βραβεία David di Donatello.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ στο Met Gala 2025 και ενώ αρκετά δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ σχολίασαν ότι ο Τιμοτέ Σαλαμέ δεν έδωσε το «παρών», το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Το βράδυ της Τετάρτης, το ζευγάρι έφτασε στα βραβεία David di Donatello στη Ρώμη, επισημοποιώντας με αυτό τον τρόπο τη σχέση τους και δημόσια, παρότι έχουν εμφανιστεί γενικότερα ουκ ολίγες φορές μαζί και στο παρελθόν.

Σημειώνεται πως ο Τιμοτέ Σαλαμέ βραβεύτηκε αυτή τη χρονιά με το βραβείο «David» (Κινηματογραφικής Αριστείας) στην 70ή τελετή απονομής των David di Donatello. 

Το βραβείο αυτό απονέμεται σε προσωπικότητες που έχουν διακριθεί για τη συνεισφορά τους στον κινηματογράφο, είτε μέσω της καριέρας τους είτε μέσω της υποστήριξής τους στην ιταλική κινηματογραφική βιομηχανία.

Ο ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί κρατώντας από το χέρι την Κάιλι Τζένερ, ποζάροντας μαζί της στους φωτογράφους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Διεθνή / «Θάνατος στους IDF» - Το σύνθημα του Bobby Vylan στο Glastonbury που προκάλεσε αντιδράσεις

Ως «αποτρόπαια αντισημιτικά συνθήματα που στόχευαν τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF)» το καταδίκασε η διοργάνωση - Παρεμβάσεις από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το BBC
LIFO NEWSROOM