Ισπανία: Σφοδρή επίθεση σε δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης - Πρωτοφανείς εικόνες

Ισπανία: Σφοδρή επίθεση σε δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης - Πρωτοφανείς εικόνες Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την επίθεση στους δημοσιογράφους στην Ισπανία / Χ
0

Σφοδρές συγκρούσεις σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 68χρονου συνταξιούχου από άτομα βορειοαφρικανικής καταγωγής, στην πόλη Τόρρε Πατσέκο.

Στην προσπάθειά τους να καλύψουν τις βίαιες συγκρούσεις που σημειώνονται έκτοτε στην πόλη, δημοσιογράφοι της Ισπανικής κρατικής τηλεόρασης βίωσαν την αντίδραση των εξαγριωμένων διαδηλωτών, οι οποίες καταγράφηκαν και σε βίντεο.

Αναλυτικότερα όπως διακρίνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα Χ, διαδηλωτές καταδίωξαν δύο δημοσιογράφους στους δρόμους της πόλης της Μούρθια.

Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση πλήθος πολιτών να βρίζουν, να φωνάζουν και να πετάνε νερά στους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπαθούν να προστατευτούν.

«Ξεκινήσαμε το ζωντανό και άρχισαν να μας παρενοχλούν, όπως συνηθίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά μία εκ των δημοσιογράφων την ώτα που τους περικύκλωναν.

Κάποιοι μάλιστα τους βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους, την ώρα που έσπρωχναν και τον κάμεραμαν.

Πολλές κάμερες και ρεπόρτερ από άλλα μέσα, αλλά και από άλλες εκπομπές της RTVE, συνέχισαν να καταγράφουν το περιστατικό, ενώ τελικά οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να απομακρυνθούν και να φτάσουν την αστυνομία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM