ΗΠΑ: Αστυνομικοί πήραν σηκωτό 8χρονο αγόρι επειδή «έκλεψε ένα σακούλι πατατάκια»

ΗΠΑ: Αστυνομικοί πήραν σηκωτό 8χρονο αγόρι επειδή «έκλεψε ένα σακούλι πατατάκια» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από τη Νέα Υόρκη που αποτυπώνει ένα 8χρονο μαύρο αγόρι να σέρνεται με τη βία σε περιπολικό επειδή φέρεται να έκλεψε ένα σακουλάκι με πατατάκια, σύμφωνα με τον πατέρα του. 

Στο βίντεο ο αστυνομικός δείχνει να κρατά τα χέρια του παιδιού πίσω από την πλάτη ενώ άλλα παιδιά βρίσκονται επίσης κοντά στο σημείο. Δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς τι έχει συμβεί αλλά μπορεί κανείς να δει μια σακούλα με πατατάκια στο έδαφος. 

Το άτομο που τραβά το βίντεο ρωτά τον αστυνομικό τι κάνει ακριβώς με τον ίδιο να απαντά καθώς κρατά το αγόρι «μάντεψε τι κάνω».

«Μου μοιάζει με μωρό», λέει ο περαστικός, προτού αυτός και οι αστυνομικοί αρχίσουν να φωνάζουν ο ένας στον άλλο ενώ το αγόρι οδηγείται στο πίσω μέρος του περιπολικού. Το αγόρι ακούγεται να κλαίει από το αυτοκίνητο.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής αναγνώρισε την εγκυρότητα του βίντεο, λέγοντας ότι δείχνει τους αξιωματικούς και τους ανήλικους οι οποίοι κατηγορήθηκαν για κλοπή σε ένα κατάστημα.

«Το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών των αξιωματικών, εξετάζεται», ανέφερε η δήλωση. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετέφεραν το αγόρι στο σπίτι και μίλησαν με τον πατέρα του ενώ δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Με πληροφορίες από Insider

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε

Διεθνή / Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε

Ο 39χρονος γερουσιαστής, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της Κολομβίας το 2026, είναι μέλος του αντιπολιτευόμενου συντηρητικού κόμματος «Δημοκρατικό Κέντρο»
LIFO NEWSROOM
«Τι άλλο επιδιώκεις όταν στερείς σε έναν λαό το φαγητό και το νερό;»

Διεθνή / «Όταν στερείς από έναν λαό τα βασικά, τι άλλο επιδιώκεις – αν όχι τον ίδιο τον θάνατο;»

Η πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μελετητών Γενοκτονιών, Melanie O’Brien, μιλά αποκλειστικά στη LiFO και απαντά στο ερώτημα αν οι ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα πληρούν τις νομικές προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν γενοκτονία.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Οι ΗΠΑ παραγκωνίζουν την Ευρώπη και στρέφονται στις χώρες του Κόλπου για τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ παραγκωνίζουν την Ευρώπη και στρέφονται στις χώρες του Κόλπου για τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν

Οι χώρες του Κόλπου έχουν αναδειχθεί σε βασικούς μεσολαβητές στις πυρηνικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν, εκτοπίζοντας την Ευρώπη. Η Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ τάσσονται υπέρ της διπλωματίας.
LIFO NEWSROOM
Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ εγκατέστησε Starlink στον Λευκό Οίκο και η κυβέρνηση Τραμπ «βλέπει» κίνδυνο εθνικής ασφάλειας

Ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου προειδοποίησαν για κινδύνους ασφαλείας μετά την αθόρυβη εγκατάσταση του δορυφορικού ίντερνετ Starlink από την ομάδα του Έλον Μασκ - Πιθανές παραβιάσεις και απώλεια ελέγχου δεδομένων στο επίκεντρο ερευνών
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Μαζική κινητοποίηση της αντιπολίτευσης υπέρ των Παλαιστινίων

Διεθνή / Ιταλία: Μαζική κινητοποίηση της αντιπολίτευσης υπέρ των Παλαιστινίων

Το Δημοκρατικό Κόμμα, τα Πέντε Αστέρια, η Ιταλική Αριστερά με τους οικολόγους, συνδικάτα και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών ζήτησαν να τερματιστούν άμεσα οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: «Υπάρχνουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

Διεθνή / Ιταλία: «Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

«Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να είπε ο Βασίλε Φρουμουζάκε μέσα στη φυλακή - Οι Αρχές επεκτείνουν τώρα την έρευνα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες πέντε ετών και σε καταλόγους αγνοουμένων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ