ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Η Ζιλιέτ Μπινός υπήρξε κάποτε σε ερωτικό τρίγωνο: «Ερωτεύτηκα δύο άντρες- ήταν αβάσταχτο!»

Η Ζιλιέτ Μπινός υπήρξε κάποτε σε ερωτικό τρίγωνο: «Ερωτεύτηκα δύο άντρες- ήταν αβάσταχτο!» Facebook Twitter
Η Juliette Binoche στο Berlin International Film Festival (Berlinale), τον Φεβρουάριο του 2022. Φωτ: EPA/SASCHA STEINBACH
0

Η Ζιλιέτ Μπινός, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Both Sides of the Blade», αποκάλυψε πως κάποτε είχε επίσης εμπλακεί σε ερωτική τρίγωνο, ενώ μίλησε και για τον άσχημο καβγά με τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ.

Στη νέα ταινία, που βασίζεται στο μυθιστόρημα «Un tournant de la vie», η 58χρονη ηθοποιός υποδύεται τη Σάρα, μια ραδιοφωνική παραγωγό που είναι σε σχέση με τον Ζαν (Vincent Lindon), παίκτη του ράγκμπι, αλλά όταν έρχεται ο Φρανσουά (Grégoire Colin) από το παρελθόν της δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Η Ζιλιέτ Μπινός υπήρξε κάποτε σε ερωτικό τρίγωνο: «Ερωτεύτηκα δύο άντρες- ήταν αβάσταχτο!» Facebook Twitter
Juliette Binoche και Vincent Lindon στην ταινία "Both Sides of the Blade".

Με αφορμή το κινηματογραφικό ερωτικό τρίγωνο, παραδέχθηκε πως είναι κάτι που της έχει συμβεί στην πραγματικότητα και δεν το άντεχε. «Ερωτεύτηκα δύο άντρες όταν ήμουν στα είκοσι μου. Ήταν αβάσταχτο. Πραγματικά, αβάσταχτο», δήλωσε σε συνέντευξη στην εφημερίδα Guardian.

«Είναι ένα αδύνατο τρίγωνο, επειδή όλοι αισθάνονται πληγωμένοι», εξηγεί για την πλοκή της ταινίας. «Κάποιοι άνθρωποι είναι σε θέση να το κάνουν. Εγώ δεν ήμουν. Ήταν μια καταστροφική κατάσταση και χρειάζεσαι θάρρος. Οπότε ναι, κατάλαβα απόλυτα τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει. Ήταν επώδυνο για όλους μας, αλλά δεν μπορείς να το σταματήσεις, γιατί έτσι είναι τα πράγματα. Είναι σα να στέκεσαι μπροστά σε έναν δράκο και πρέπει να τον αντιμετωπίσεις», εξηγεί. 

Όσο για τον λόγο που δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στους δύο άντρες στη ζωή της; «Αγαπάμε με διαφορετικούς τρόπους», απαντά. «Αφορά μια εσωτερική σου ανάγκη. Όταν βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, δεν καταλαβαίνεις γιατί σού συμβαίνει».

Και πώς βγήκε από την κατάσταση; «Χώρισα με τον έναν άντρα από ενοχή και έπειτα σταμάτησε η σχέση μου και με τον άλλο μετά από λίγο. Πιστεύω ότι έπρεπε να καταστρέψω κάπως τη σχέση. Ήταν σαν να την απομάκρυνα. Δεν ξέρω, δεν είναι κάτι που αφορά τη λογική όλο αυτό. Όλοι έχουμε αντιφάσεις. Όπως όταν ερωτεύεσαι κάποιον, και μετά γίνεται εχθρός σου», σημειώνει. 

Η Ζιλιέτ Μπινός αναφέρθηκε επίσης σε μια άσχημη αντιπαράθεση που είχε με τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ όταν, το 2010, ο 73χρονος Γάλλος ηθοποιός είχε πει τότε δημοσίως ότι εκείνη δεν έχει «απολύτως τίποτα».

«Περίπου τρεις μήνες μετά τις δηλώσεις αυτές, τον συνάντησα τυχαία στο δρόμο και του είπα: "Ζεράρ - γιατί ήσουν τόσο κακός μαζί μου;". Και απάντησε: "Ξέχνα το, λέω χαζά πράγματα. Μην το παίρνεις προσωπικά". Του λέω: "Εντάξει, αλλά στην τελική, έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Και δεν είναι καθόλου ωραίο". Και μου λέει: "Λοιπόν, είμαι απλά αναστατωμένος με τους σκηνοθέτες με τους οποίους δουλεύεις"», αφηγείται η ηθοποιός. 

«Νομίζω ότι ζήλευε επειδή μόλις είχα πάρει το βραβείο στις Κάννες. Ήταν απλά πληγωμένος επειδή τον είχα κάνει να ασχοληθεί με πάρα πολλά πράγματα», πρόσθεσε.

Με τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ γνωρίστηκαν για πρώτη φορά όταν ήταν 17 ετών, επειδή ο ηθοποιός εργαζόταν με έναν οικογενειακό φίλο στην ταινία «Danton» το 1983. «Ήταν μια πολύ σημαντική φιγούρα στη ζωή μου», ανέφερε.

Οι δυο ηθοποιοί κατέληξαν να συνεργαστεί ξανά μετά το περιστατικό, στην ταινία «Let the Sunshine In» του 2017. Λίγο αργότερα, η Ζιλιέρ Μπινός σημείωσε ότι τον είχε συγχωρήσει, δηλώνοντας: «Παρόλο που ο Ζεράρ είχε μια τεράστια καριέρα, υπάρχει ακόμα ένα μικρό αγόρι μέσα του. Και όλοι πρέπει να φροντίζουμε τα μικρά μας».

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: Σχέδιο για τεράστια κέντρα κράτησης μεταναστών σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ

Διεθνή / Τραμπ: Σχέδιο για τεράστια κέντρα κράτησης μεταναστών σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ

Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζει το μεγαλύτερο δίκτυο κέντρων κράτησης μεταναστών στην ιστορία των ΗΠΑ, με στρατιωτικές βάσεις όπως το Fort Bliss να μετατρέπονται σε εγκαταστάσεις για χιλιάδες κρατουμένους, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
LIFO NEWSROOM
«Προσαρμοστικός οπορτουνιστής»: Η διπλωματία της Τουρκίας με τη Ρωσία από τον Εύξεινο Πόντο ως την Αρκτική

Ανάλυση / «Προσαρμοστικός οπορτουνιστής»: Η διπλωματία της Τουρκίας με τη Ρωσία από τον Εύξεινο Πόντο ως την Αρκτική

Πώς Τουρκία και Ρωσία ισορροπούν ανάμεσα σε συνεργασία και ανταγωνισμό, επεκτείνοντας την επιρροή τους από τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι την Αρκτική
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
H Γρενάδα ζητά συγγνώμη και αποζημιώσεις από τον Βασιλιά Κάρολο για κέρδη της μοναρχίας από τη δουλεία

Διεθνή / H Γρενάδα ζητά αποζημιώσεις από τον Βασιλιά Κάρολο για κέρδη της μοναρχίας από τη δουλεία

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι ο βασιλιάς Γεώργιος Δ΄ κέρδισε προσωπικά από την εργασία σκλάβων σε φυτείες της Γρενάδας. Η χώρα ζητά από τον Βασιλιά Κάρολο συγγνώμη και αποζημιώσεις για το παρελθόν της βρετανικής μοναρχίας στη δουλεία
ΦΩΤ.: GETTY
Απίστευτη απόδραση: Βορειοκορεάτης κολύμπησε 10 ώρες για να φτάσει στη Νότια Κορέα

Διεθνή / Απίστευτη απόδραση: Βορειοκορεάτης κολύμπησε 10 ώρες για να φτάσει στη Νότια Κορέα

Βορειοκορεάτης άνδρας διέφυγε από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, κολυμπώντας 10 ώρες κατά μήκος της ακτής και αποφεύγοντας ένοπλους φρουρούς με εντολή να σκοτώσουν κάθε φυγά
ΦΩΤ.: GETTY
Πώς η συναυλία των Oasis το 2009 προκάλεσε τη πιο ισχυρή σεισμική δόνηση στο Εδιμβούργο

Διεθνή / Πώς η συναυλία των Oasis το 2009 προκάλεσε την πιο ισχυρή σεισμική δόνηση στο Εδιμβούργο

Η συναυλία των Oasis τον Ιούνιο του 2009 ξεπέρασε σε ένταση ακόμα και εκείνη των Red Hot Chili Peppers τον Ιούνιο του 2004, των Kings of Leon τον Ιούνιο του 2011, αλλά και της Taylor Swift τον Ιούνιο του 2024
LIFO NEWSROOM
Ιστορική σύνοδος ειρήνης στον Λευκό Οίκο: Τραμπ, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν υπογράφουν συμφωνία μετά από δεκαετίες συγκρούσεων

Διεθνή / Ιστορική σύνοδος ειρήνης στον Λευκό Οίκο: Τραμπ, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν υπογράφουν συμφωνία μετά από δεκαετίες συγκρούσεων

Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλοξενεί στον Λευκό Οίκο τον πρωθυπουργό της Αρμενίας και τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν για την «Ιστορική Σύνοδο Ειρήνης», με στόχο τον τερματισμό δεκαετιών πολέμου και την υπογραφή συμφωνίας που ανοίγει νέους διαδρόμους στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου
LIFO NEWSROOM
Συρία: Ο σεκταρισμός και η βία επιστρέφουν υπό την ηγεσία του σουνίτη τζιχαντιστή Αχμέτ αλ Σαράα

Διεθνή / Η πτώση Άσαντ δεν έφερε ενότητα – Ο Σαράα δοκιμάζεται από νέο κύμα βίας

Μετά την πτώση Άσαντ, η Συρία βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο κύμα σεκταριστικής βίας - Η ηγεσία του Αχμάντ αλ-Σαράα αμφισβητείται, καθώς οι ελπίδες για ενότητα δίνουν τη θέση τους στον θρησκευτικό διχασμ
LIFO NEWSROOM