Η Τζιλ Μπάιντεν εξηγεί γιατί φόρεσε τζάκετ με τη λέξη «Love» στο ταξίδι στη Βρετανία

Jill Biden explains why she's wearing a 'Love' jacket during UK trip Facebook Twitter
Ο Τζο Μπάιντεν με την σύζυγό του, Τζιλ με το ζεύγος Τζόνσον. EPA/Hollie Adams / POOL
0

Η Τζιλ Μπάιντεν θέλησε να «μεταδώσει» λίγη αγάπη στο διπλωματικό ταξίδι στη Βρετανία. 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε χθες, φορώντας ένα μαύρο τζάκετ με την λέξη «LOVE» κεντημένη στην πλάτη, στη διάρκεια συνάντησης με τον Τζο Μπάιντεν, τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και την σύζυγό του, Κάρι, πριν την επερχόμενη Σύνοδo της G7.  

«Νομίζω πως φέρνουμε αγάπη από την Αμερική», είπε η Τζιλ Μπάιντεν σε δημοσιογράφους. «Είναι ένα παγκόσμιο συνέδριο, και προσπαθούμε να φέρουμε ενότητα σε όλο τον πλανήτη. Και νομίζω πως είναι σημαντικό, αυτή τη στιγμή, ο κόσμος να νιώσει ασφάλεια για όλες τις χώρες και ελπίδα μετά από αυτόν τον χρόνο πανδημίας». 

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είπε επίσης ότι με τον σύζυγό της ανυπομονούν για ένα «συναρπαστικό κομμάτι της επίσκεψης», όταν θα περάσουν χρόνο με την βασίλισσα Ελισάβετ. «Το περιμέναμε εδώ και εβδομάδες, και τώρα είμαι επιτέλους εδώ, και είναι μια όμορφη αρχή», σημείωσε. 

Jill Biden explains why she's wearing a 'Love' jacket during UK trip Facebook Twitter
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φόρεσε ένα τζάκετ με την λέξη «Love», ραμμένη στο πίσω μέρος. EPA/Hollie Adams / POOL

Το μήνυμα στο τζάκετ της Τζιλ Μπάιντεν θύμισε σε πολλούς εκείνο στο πανωφόρι της πρώην Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ, που είχε γίνει πρωτοσέλιδο στη διάρκεια ενός ταξιδιού της, το 2018, στα αμερικανικά σύνορα. 

Η Μελάνια επρόκειτο να συναντήσει παιδιά, που χωρίστηκαν από τους γονείς τους, όταν φόρεσε ένα πράσινο μπουφάν Zara με την φράση «I really don’t care, do u?» [σ.σ. Πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;], γραμμένη στην πλάτη του ρούχου. Εκπρόσωπός της διευκρίνισε αργότερα πως το πανωφόρι δεν είχε κανένα κρυμμένο μήνυμα, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε λίγο μετά στο Twitter πως η φράση αναφερόταν στα μέσα ενημέρωσης. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Διεθνή / Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Αντιδράσεις προκαλεί η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αναπαραγωγή της φωνής του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς – Καταγγελία από την ένωση ηθοποιών για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Διεθνή / Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Έκθεση της Γαλλικής Γερουσίας αποκαλύπτει χρήση μη εγκεκριμένων φίλτρων σε φυσικά μεταλλικά νερά και σιωπή της κυβέρνησης Μακρόν από το 2022
LIFO NEWSROOM
Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες ανησυχούν: Περίπου 1,5 εκατ. ντόπιοι θα πάνε στην Ελλάδα για διακοπές

Διεθνή / Τουρκία: Περίπου 1,5 εκατ. τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες εκτιμούν ότι η Τουρκία έχει ανέβει στην 5η θέση στην κατάταξη των χωρών που επισκέπτονται περισσότερο την Ελλάδα - Οι Τούρκοι τουρίστες θα συνεισφέρουν 1 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ