Στη δημοσκόπηση του Έλον Μασκ, οι χρήστες ψήφισαν να παραιτηθεί από CEO του Twitter

Στη δημοσκόπηση του Έλον Μασκ, οι χρήστες ψήφισαν να παραιτηθεί από CEO του Twitter Facebook Twitter
0

Η πλειονότητα των χρηστών του Twitter ψήφισε πως ο Έλον Μασκ πρέπει να παραιτηθεί από επικεφαλής της εταιρείας.

Ο δισεκατομμυριούχος της Tesla δημοσίευσε μια δημοσκόπηση στο Twitter, που απέκτησε πρόσφατα, την οποία δεσμεύτηκε να ακολουθήσει, ενισχύοντας το κλίμα αβεβαιότητα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μετά από περίπου επτά εβδομάδες αναταραχής από τότε που την ανέλαβε.

Περισσότεροι από 17 εκατομμύρια χρήστες πήραν θέση στη δημοσκόπηση, μέχρι να κλείσει η ψηφοφορία, με το 57,5% να λέει ότι πρέπει να αποχωρήσει από επικεφαλής της εταιρείας που αγόρασε τον Οκτώβριο έναντι 44 δισ. δολαρίων.

Ο Έλον Μασκ είχε δηλώσει όταν ξεκίνησε τη δημοσκόπηση στο Twitter την Κυριακή ότι θα συμμορφωθεί με τα αποτελέσματα.

Δεν είναι σαφές ποιος θα αναλάβει την ηγεσία της Twitter αν τελικά αποχωρήσει ή ποιος θα είναι ο ρόλος του, δεδομένου ότι εξακολουθεί να είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας. Άλλωστε οι περισσότεροι από την προηγούμενη ηγεσία της εταιρείας είτε απολύθηκαν είτε αποχώρησαν αφού ανέλαβε ο ίδιος.

«Κανείς δεν θέλει τη δουλειά που μπορεί πραγματικά να κρατήσει ζωντανό το Twitter. Δεν υπάρχει διάδοχος», σχολίασε στο Twitter την Κυριακή.

Με πληροφορίες από Wall Street Journal

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM