Η Beyonce στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στη Μέγκαν Μαρκλ: «Ευχαριστούμε»

Η Beyonce στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στη Μέγκαν Μαρκλ: «Ευχαριστούμε» Facebook Twitter
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King», στο Λονδίνο, τον Ιούλιο του 2019. EPA/VICKIE FLORES
0

Η Beyoncé δημοσίευσε ένα μήνυμα συμπαράστασης προς την καλή της φίλη, Μέγκαν Μαρκλ, που συνεχίζει να έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της αποκαλυπτικής συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στην ιστοσελίδα της Beyoncé αναρτήθηκε ένα πλαίσιο που γράφει, «Σε ευχαριστούμε Μέγκαν για το θάρρος και την ηγετική ικανότητα. Αντλούμε όλοι δύναμη και έμπνευση από εσένα». 

Η τραγουδίστρια έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα διάσημων φίλων της Μέγκαν, που εξέφρασαν δημοσίως την στήριξή τους μετά τον σάλο στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αλλά και τα social media. 

Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν από τους πρώτους που έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα, εξαίροντας τη δύναμη της Μέγκαν στην συνέντευξη με την Όπρα, όπου η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι αντιμετώπισε ρατσισμό από τον ΤΥΠΟ και την βασιλική οικογένεια και είχε αυτοκτονικές σκέψεις.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Beyoncé με τον σύζυγό της, Jay-Z, εκφράζουν την υποστήριξή τους για τον Χάρι και τη Μέγκαν.

Το 2019, στην ευχαριστήρια ομιλία τους για το βραβείο Βest Ιnternational Group (για τους The Carters) στα Brit Awards στο Λονδίνο, το διάσημο μουσικό ζευγάρι είχε εμφανιστεί σε ένα βίντεο μπροστά από έναν πίνακα της Μέγκαν Μαρκλ, με βασιλική αμφίεση.

Τότε τα μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν «πολιτική» την κίνηση, εικάζοντας ότι το ζευγάρι ήθελε να δείξει την συμπαράστασή του για τη Δούκισσα του Σάσεξ σε απάντηση της αρνητικής δημοσιότητας από τα βρετανικά ταμπλόνιντ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM