Χωρίς την Κέιτ Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τη Δανία

Χωρίς την Κέιτ Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τη Δανία Facebook Twitter
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον/Φωτ.: Getty Images
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραβρέθηκε την Πέμπτη στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τη Δανία στη Φρανκφούρτη στο πλαίσιο του Euro 2024. Ο Βρετανός γαλαζοαίματος ταξίδεψε στη Γερμανία χωρίς την Κέιτ Μίντλετον, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, αλλά και χωρίς τον 10χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, ο οποίος συχνά συνοδεύει τον πατέρα του στο γήπεδο, όταν παίζει η αγαπημένη τους ομάδα Άστον Βίλα.

Αν και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας (1 -1) δεν ικανοποίησε τον διάδοχο του θρόνου, που είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FA), ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έδειχνε ευδιάθετος στις κερκίδες του Frankfurt Arena δίπλα στον βασιλιά της Δανίας Φρειδερίκο και την 14χρονη πριγκίπισσα Ζόζεφιν.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά την συγκινητική ανακοίνωση που έκανε τον Μάρτιο πως διαγνώστηκε με καρκίνο, το Σάββατο 15 Ιουνίου στη ετήσια στρατιωτική παρέλαση «Trooping The Colour» για τα γενέθλια του μονάρχη. Η μέλλουσα βασίλισσα μεταφέρθηκε στο σημείο της παρέλασης με άμαξα μαζί με τα τρία παιδιά της.Στην διαδρομή έδειχνε ευδιάθετη και χαιρετούσε τα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί, παρά την καταρρακτώδη βροχή.

Με άμαξα μεταφέρθηκε στην παρέλαση και ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος συνοδευόμενος από την βασίλισσα Καμίλα. Ο Βρετανός μονάρχης δίνει παράλληλα με την πριγκίπισσα της Ουαλίας την μάχη με τον καρκίνο, αφού ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με τη νόσο τον περασμένο Φεβρουάριο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Από την τελευταία δημόσια εμφάνιση στις 15 Ιουνίου η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει έχει δώσει το παρών σε άλλη επίσημη εκδήλωση. Την Τρίτη 18 Ιουνίου ξεκίνησαν οι Ιπποδρομίες του Άσκοτ στο Μπερκσάιρ. Αν και ο βασιλιάς Κάρολος με την βασίλισσα Καμίλα παραβρέθηκαν την πρώτη και την τρίτη μέρα της εκδήλωσης ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έδωσε το παρών μαζί με την βασίλισσα την Τετάρτη 19 Ιουνίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν εμφανίστηκε. Οι Ιπποδρομίες του Άσκοτ θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, 22 Ιουνίου.

Θα εμφανιστεί η Κέιτ Μίντλετον στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον;  

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, όταν η Κέιτ Μίντλετον είχε ανακοινώσει πως θα παραστεί στην στρατιωτική παρέλαση «Trooping The Colour» παράλληλα τόνισε ότι «Όπως γνωρίζει όποιος περνάει από χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες» και συμπλήρωσε πως «Ελπίζει να παρευρεθεί σε ορισμένες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού». 

Οι σημαντικότερες εκδηλώσεις του καλοκαιριού για την βασιλική οικογένεια είναι οι Ιπποδρομίες του Άσκοτ και το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί από την Δευτέρα 1η Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παίζει τένις η ίδια και κάθε χρόνο δίνει το παρών στο Γουίμπλεντον ως επικεφαλής του οργανισμού «All England Lawn Tennis and Croquet Club». Αν οι γιατροί της το επιτρέψουν δεν αποκλείεται να την δούμε και πάλι σε μία δημόσια εμφάνιση στο παλαιότερο πρωτάθλημα αντισφαίρισης.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις οι νεκροί στο ελληνόκτητο πλοίο μετά την επίθεση στην Υεμένη σύμφωνα με το Reuters

Διεθνή / Τέσσερις οι νεκροί στο ελληνόκτητο πλοίο μετά την επίθεση στην Υεμένη σύμφωνα με το Reuters

Το Eternity C, με 22 μέλη πληρώματος, 21 Φιλιππινέζους και έναν Ρώσο, δέχθηκε επίθεση καθώς έπλεε σε απόσταση περίπου 50 ναυτικών μιλίων ανοικτά του λιμανιού Χοντέιντα της Υεμένης
LIFO NEWSROOM
Η στρατηγική «α λα Τραμπ» του AfD: Πώς σχεδιάζει να σπάσει το πολιτικό ταμπού και να φτάσει στην εξουσία

Διεθνή / Η στρατηγική «α λα Τραμπ» του AfD: Πώς σχεδιάζει να σπάσει το πολιτικό ταμπού και να φτάσει στην εξουσία

Το ακροδεξιό κόμμα φιλοδοξεί να δημιουργήσει «ένα αστικό-συντηρητικό στρατόπεδο και ένα ριζοσπαστικοποιημένο αριστερό», σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα που εξασφάλισε το Politico
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Στους 109 οι νεκροί - «Ακόμα ψάχνουν για πολλά μικρά κορίτσια»

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Στους 109 οι νεκροί - «Ακόμα ψάχνουν για πολλά μικρά κορίτσια»

Στην κομητεία Κερ, που υπέστη τις μεγαλύτερες καταστροφές, έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής 86 σοροί - 56 ενήλικες και 30 παιδιά - ενώ περισσότερα από 20 πτώματα δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί
LIFO NEWSROOM
Απόφαση σταθμός για τον υπερτουρισμό στην Μαδρίτη: Κλείσιμο τουριστικών διαμερισμάτων έπειτα από παράπονα οικογένειας

Διεθνή / Απόφαση σταθμός για τον υπερτουρισμό στην Μαδρίτη: Κλείσιμο τουριστικών διαμερισμάτων έπειτα από παράπονα οικογένειας

Η οικογένεια, η οποία έχει δύο παιδιά, κατήγγειλε ότι υπέφερε από έντονο στρες, άγχος και αϋπνία λόγω της θορυβώδους και ανάρμοστης συμπεριφοράς των μεθυσμένων επισκεπτών των τουριστικών διαμερισμάτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Διεθνή / Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με σακάκι Christian Dior και σκουλαρίκια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τιμώντας τη γαλλοβρετανική φιλία και την παράδοση του οίκου
LIFO NEWSROOM